Udviklingsplatformen får ny projektleder til APPLAUS

<strong>Udviklingsplatformen</strong> får ny projektleder til APPLAUS

Lene Struck-Madsen. Foto: Knud Mortensen

Det bliver Lene Struck-Madsen, som bliver ny projektleder på publikumsprojektet APPLAUS, og dermed får Udviklingsplatformen en erfaren person i front med et solidt netværk både i og uden for København.

Lene Struck-Madsen kommer fra stillingen som kommunikationschef på BaggårdTeatret i Svendborg, og har et solidt fagligt publikumsudviklingsfundament. Selv udtaler hun:

“Jeg glæder mig utrolig meget til at påtage mig opgaven som projektleder for APPLAUS, hvor min fornemste opgave bliver at ruske kærligt i den danske scenekunstbranche, og inspirere til nye spændende publikumsudviklende initiativer, der kan skabe mærkbare forandringer til gavn for både teatre og publikum.”

Egil Bjørnsen er daglig leder af Udviklingsplatformen og han ser frem til publikumsprojektet Applaus med Lene Struck-Madsen i spidsen. Egil Bjørnsen udtaler:

”Med Applaus får den danske scenekunstbranche en unik mulighed for at stille skarpt på publikum. Projektlederen skal både skabe entusiasme for projektet og få hele branchen med, men skal samtidig heller ikke være bange for at stille de vanskelige spørgsmål. Dansk scenekunst skal nå bredere ud og til flere mennesker, og det er en udfordrende opgave. Det er helt essentielt, at lederen af projektet kan skabe gode relationer og have troværdighed i branchen. Det er jeg overbevist om at Lene Struck-Madsen har og kan.
Jeg håber scenekunstbranchen er lige begejstret som mig, og vil tage imod hende med åbne arme.”

Kilde: Pressemeddelelse

Lene Struck-Madsen tiltræder som projektleder for APPLAUS 1. juli 2018.

Del artiklen

'Udviklingsplatformen får ny projektleder til APPLAUS'

Facebook