Populært lige nu

Vi skal være et væksthus for det folkelige teater – Mette Wolf er ny teaterchef på Folketeatret

Efteråret byder på mange nye tiltag fra flere nytiltrådte teaterchefer over hele landet. Under temaet Nye chefer – nye visioner tager ISCENE pulsen på,...

To sceneinstruktører tiltræder legatudvalget for scenekunst

Statens Kunstfonds Repræsentantskab har netop udpeget 15 medlemmer af de nye legatudvalg, der tiltræder i starten af det nye år. Herunder to sceneinstruktører udvalgt...
Annoncespot_imgspot_img

Ditte Hansen er vært ved Årets Reumert 2019

Uddelingen af Årets Reumert 2019 er en realitet. Og det bliver skuespiller Ditte Hansen, der trækker i værtstøjet, når prisuddelingen afholdes som afslutning på festivalen CPH STAGE på Nørrebro Teater i København søndag den 2. juni 2019 kl. 19.00.

Billetsalget starter i dag

Et samarbejde mellem CPH STAGE, iscene.dk, Dansk Teater, Have Kommunikation og Reumert-juryen har nu gjort det muligt at kunne afholde prisuddelingen Årets Reumert, og hermed fejre det store udbud af scenekunst af højeste kvalitet og de mange dygtige kunstnere, som vi har over hele landet. Prisuddelingen markerer samtidig afslutningen på dette års CPH STAGE. Derfor vil der efter prisshowet være et brag af en afslutningsfest i festivalens centrum på Nørrebro Teater.

Køb billet her

Branchen står sammen

Da Bikubenfonden i juni 2018 annoncerede, at man ikke længere ville finansiere uddelingen af Årets Reumert, var det usikkert, hvad der ville ske med scenekunstbranchens fineste pris i fremtiden. Det var håbet, at en anden fond ville træde til og sikre, at de bedste forestillinger og kunstnere fortsat kunne hyldes en gang om året. Dette er endnu ikke sket, men frivillige kræfter og stor opbakning fra branchefolk har gjort det muligt at hylde scenekunsten i 2019.

LÆS OGSÅ: Redningsaktion for Årets Reumert 2019

Direktør i Dansk Teater, Louise Stenstrup udtaler:

“Det er en stor lettelse, at vi nu kan se frem til en aften i scenekunstens tegn. Måske bliver der mindre glitter, men bestemt ikke mindre indhold og fest, når vi fejrer de bedste præstationer for sæsonen. Det er vigtigt, at vi også i år kan åbne op og vise danskerne kvaliteten af den scenekunst, vi har i Danmark. Vi håber også, at teatergængerne og branchefolk vil bakke op om scenekunstens prestigefyldte pris med køb af billet til årets prisuddeling. Det er sammen, vi får det til at lykkes.”

Ditte Hansen: “Vi holder en kæmpe fest og hylder dansk teater”

Det er ikke er første gang, Ditte Hansen står ved roret til scenekunstens fornemme pris og selvom det hele bliver lidt anderledes i år, så bliver det stadig en kæmpe fest.

Ditte Hansen udtaler:

“Jeg føler, at det er vigtigt netop i år, hvor Årets Reumert står uden sponsor, at støtte op om prisen. Jeg glæder mig altid til Reumert; det er en festlig og samtidig højtidelig aften. Det er klart, det bliver et lidt anderledes Reumert i år, men vi fejrer de nominerede kunstnere, og det har de fortjent, også i år.

Årets Reumert er vores mulighed for at fejre dansk teater, og for at anerkende de præstationer, der skiller sig ud. Så vi holder en kæmpe fest og hylder dansk teater. Vi holder Årets Reumert i live! Jeg er stolt over at være vært for den 21. Reumert-prisuddeling.”

Nomineringerne offentliggøres den 30. april

Den 30. april om eftermiddagen sætter Reumert- juryen sig sammen for 21. gang for at nominere de bedste præstationer fra den forgangne sæson. Offentliggørelserne kan følges via iscene.dk.

Seneste

Nyhedsbrev

Annoncespot_img

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal være et væksthus for det folkelige teater – Mette Wolf er ny teaterchef på Folketeatret

Efteråret byder på mange nye tiltag fra flere nytiltrådte teaterchefer over hele landet. Under temaet Nye chefer – nye visioner tager ISCENE pulsen på,...