Del

Mette Wolf fortsætter som teaterdirektør på Danmarks største morskabsteater.

Mette Wolf tager fire år til som direktør for Nørrebro Teater, da en enig bestyrelse for Nørrebro Teater har valgt at forlænge hende som direktør for Danmarks største morskabsteater.

Teaterdirektør Mette Wolf udtaler: ”Da jeg tiltrådte var det med en ambition om at vise begavet humor til alle typer af publikum til alle tider. Det er vi lykkedes med, og det er jeg vanvittig stolt over! Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi jeg er så heldig at lede et teaterhus med medarbejdere og teaterkunstnere, der som jeg brænder for at vise teater, der gør en forskel. Det ville være hårdt at skulle slippe alt det nu, så jeg er naturligvis dybt taknemmelig for, at bestyrelsen tror så meget på mig og på vores profil, at de giver mig fire år mere. Og jeg glæder mig til fortsat at give vores publikum masser af morskab med mening og kant.”

Bestyrelsesformand Gitte Lillelund Bech udtaler: ”På bare fire år har Mette Wolf bevist, at det sagtens kan lade sig gøre at skabe morskab med mening af høj kvalitet og relevans for et stort og bredt publikum. Hun har udviklet profilen, skærpet repertoiret og åbnet dørene for endnu mere mangfoldighed på Nørrebro. Jeg og den øvrige bestyrelse ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Mette og bidrage til den gode udvikling, hun har sat i gang. Og jeg håber ikke mindst, at vi i løbet af de næste fire år også kommer til at føre planen om en ombygning ud i livet, så vi kan få et mere tidssvarende teaterrum i en af Københavns mest spændende bydele.”

Mette Wolf fortsætter som teaterdirektør for Nørrebro Teater i perioden 1. januar 2020 – 31. december 2023.