Populært lige nu

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...

HamletScenen søger produktionsansvarlig

Ansøgningsfrist: 28. april 2024.
Annoncespot_imgspot_img

Musicalen ”Den skaldede frisør” aflyses resten af marts

The One And Only Musical Teater har besluttet at aflyse Den skaldede frisør – the musical i resten af måneden i Scandic Falkoner. Det sker for at medvirke bedst muligt til at forhindre smittespredningen af coronavirus i Danmark.

Set i lyset af den drastiske forværring af corona-situationen i Danmark i de seneste 24 timer har One And Only Musical Teater ApS besluttet at aflyse resten af forestillingerne i marts måned per dags dato.

Beslutningen er truffet i ønsket om i videst muligt omfang at medvirke til at forhindre en yderligere spredning af coronavirus i Danmark. Alle forestillingens medvirkende står bag selskabets beslutning.

Alle musicalgæster, der bliver ramt af aflysningen, vil blive kontaktet direkte pr. mail. De planlagte forestillinger i april er ikke aflyst. Selskabet følger udviklingen tæt og vil tage løbende bestik af myndighedernes anbefalinger.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Scenekunstens Årsmøde 2024 sætter fokus på fremtidens scenekunst

Mandag den 3. juni afholdes Scenekunstens Årsmøde som en del af programmet for CPH Stage 2024. I år er temaet Scenekunstens fremtid og mødet...