Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

De nominerede til Teaterpokalen er…

Teaterpokalen, der er Danmarks ældste scenekunstpris, uddeles i slutningen af februar. Derfor offentliggør Foreningen Danske Teaterjournalister nu de seks nominerede til prisen.

Trods Corona-restriktioner og nedlukning af landets scener i flere perioder har teatret leveret et flot udbud af fængende forestillinger og scenekunst af højeste kunstnerisk kvalitet.

I Foreningen Danske Teaterjournalister er det derfor også en stor glæde at kunne sætte spot på flere af de tiltag, som er med til at pege fremad i forhold til at udvikle og styrke scenekunsten, når foreningen nu atter uddeler Danmarks ældste scenekunstpris, Teaterpokalen.

Nomineringer til Teaterpokalen 2020

Solodanser Kizzy Matiakis, Blixen og Sylfiden, Det Kongelige Teater. 

Skuespiller Esben Smed, Hamlet, Det Kongelige Teater.

Skuespiller Kirsten Olesen, Et tysk liv, Det Kongelig Teater.

Skuespiller Marie Knudsen Fogh, Det gode vs. det onde, Alle mulige ting til salg og Revolution i kommunen, Aalborg Teater. 

Skuespiller Jacob Madsen Kvols, Et Juleeventyr, Aarhus Teater. 

Scenograf David Gehrt, Ordet, Aarhus Teater.

Teaterpokalen 2020 skulle have været uddelt i december 2020, men på grund af Coronanedlukning besluttede bestyrelsen at udskyde prisuddeling og nominering til februar 2021 i håbet om, at det her ville være muligt at afholde en prisoverrækkelse live. Dette er med de gældende restriktioner ikke muligt. Når vinderen er fundet, vil modtageren derfor få overrakt prisen ved en mindre højtidelighed, der overholder gældende restriktioner. 

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...

Er kulturjournalistikken blevet for doven?

På Fyn er de store kulturinstitutioner gået sammen med...

Årets Reumert indfører kønsneutrale priser

Fra og med i år vil der ikke længere...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og rum i en verden af mudder, vand, urjordiske norner, fallerede fiskere og entreprenante politikertyper. Den...