Del

Alle de vigtige frister, festivaler, open calls og brancheevents inden for scenekunsten bliver nu samlet ét sted i Udviklingsplatformens nye branchekalender.

Udviklingsplatformen for Scenekunst har netop lanceret en online branchekalender, der samler alle de vigtige branchefaglige datoer i scenekunstbranchen. I kalenderen samles alle aktiviteter af faglig karakter. Forestillinger og publikumsrettede events tages ikke med.

”Der findes ikke noget sted, hvor man som scenekunstaktør kan få et samlet overblik over alle scenekunstbranchens deadlines og branchefaglige events. Det kan man nu i vores branchekalender. Vi er glade for at kunne yde denne service for scenekunstbranchen, og håber den vil blive brugt flittigt. Jo mere den bliver brugt – jo bedre bliver den. Allerede nu giver den et godt overblik over de næste 12 måneder således, at vi i scenekunstbranchen bedre kan planlægge og koordinere vores brancherettede aktiviteter og initiativer,” siger Mikkel Harder, leder af Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Hvis du som scenekunstaktør ikke finder din festival, deadline, frist eller brancheevent i branchekalenderen kan du melde den ind til Udviklingsplatformen.

Se branchekalenderen her.