Populært lige nu

Annoncespot_imgspot_img

Lotte Kofod Ludvigsen bliver ny leder for Bora Bora

Jesper de Neergaard takker af efter i ti år som kunstnerisk leder af den aarhusianske dansescene Bora Bora. Lotte Kofod Ludvigsen bliver ny leder af teatret.

Den 1. august 2022 skal en ny leder føre den aarhusianske dansescene Bora Bora videre. Den kunstneriske leder Jesper de Neergaard har valgt, at han efter denne sæson skal videre med andre ting og afslutter dermed sin tid på Bora Bora med udgangen af juni 2022.

Annonce

Jesper de Neergaard har sammen med sit team udviklet teatret til den helt særlige position som Bora Bora har i dag – både lokalt, nationalt og internationalt – som et teater med fokus på dans og performance.

Ansættelsesudvalget har over de første måneder i 2022 arbejdet med at finde den rigtige afløser for Jesper de Neergaard. Et enigt udvalg har peget på Lotte Kofod Ludvigsen, som har en bred baggrund fra såvel teater- og kunstverdenen som uddannelsesområdet og den kommunale sektor. Senest som leder af Kultursekretariatet i Syddjurs Kommune.

Om Lotte Kofod Ludvigsen

Lotte Kofod Ludvigsen har gennem de sidste 18 år varetaget en række stillinger i kulturlivet – blandt andet teateranmelder på Politiken, producent på Bora Bora og Teatret Svalegangen samt senest leder af Kultursekretariatet i Syddjurs Kommune.

Hun har desuden siddet i Lauritzen Fondens priskomité og været fellow
ved International Society for Performing Arts (ISPA) med et personligt legat fra Statens Kunstfond. Hun er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet og i færd med at tage en diplomuddannelse i ledelse.

Lotte Kofod Ludvigsen indtræder som teaterchef på Bora Bora på fuld tid fra 1. august og arbejder på deltid fra 1. maj for at sikre god overlevering fra den
afgående kunstneriske leder, Jesper de Neergaard.

Kilde: Pressemeddelelse, Bora Bora

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annoncespot_img