Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Aarhus Revyen vender tilbage

I 2023 får Aarhus sin helt egen revy tilbage. I marts 2023 er der premiere på Aarhus Revyen – Smilets Revy, hvor Szhirley, Henrik Koefoed, Carsten Svendsen, Christine Astrid og Mikkel Schrøder skal stå på scenen på Hermans i Tivoli Friheden. 

Fra den 31. marts til 6. maj 2023 spiller Aarhus Revyen – Smilets Revy på Hermans i Tivoli Friheden. En musikalsk, folkelig og moderne forårsrevy med nogle af Danmarks mest erfarne revystjerner samt tekster af de aarhusianske revyforfattere Vase & Fuglsang.

Annonce

Aarhus Revy-traditionen har eksisteret af flere omgange med forskellig ledelse siden 1970’erne og bliver nu genoptaget for første gang siden 2015 af Det’ Revy ApS, der har valgt at spille revyen i Tivoli Friheden.

Stjernespækket hold 

I Aarhus Revyen 2023 står revy- og skuespillerparret Mikkel Schrøder og Christine Astrid på scenen sammen med Szhirley, Henrik Koefoed og Carsten Svendsen.

Multitalentet Szhirley har i de sidste 25 år medvirket i store musicalproduktioner, revyer, spillefilm, tv-serier, udgivet albums og stiftede i 2016 sit eget smykkefirma. Skuespiller og tegnefilmsdubber Henrik Koefoed er særlig kendt fra den danske komikerkvartet Ørkenens Sønner og har været med i et hav af danske film, tv-serier, teaterforestillinger og har betrådt revyscener landet over siden 80’erne. Revy- og skuespiller Carsten Svendsen er en rutineret skuespiller på landets skrå brædder og startede i 2017 sin revykarriere, hvor han samme år blev kåret som ’Årets Revytalent’. I år får Carsten Svendsen også sin debut i Cirkusrevyen. 

Også instruktion, scenografi og kostumer er lagt i hænderne på tre af branchens sværvægtere – instruktør Birgitte Næss-Schmidt, kostumedesigner Lasse Spangenberg og scenograf Rikke Juellund.

Aarhus Revyen og Rottefælden med samme ledelse

Ledelsen bag Aarhus Revyen består af trioen, producent Mikkel Schrøder, kunstnerisk leder Christine Astrid og kommerciel chef Jens Lorenzen, som tilsammen udgør Det’ Revy, der nu står bag Aarhus Revyen. Sidste år overtog de tre sammen Svendborg Sommerrevy Rottefælden, og kan nu bryste sig af at sidde på to markante revyer i Danmark.  

”Vi har i nogle år undret os over, at Danmarks andenstørste by og tidligere kulturhovedstad ikke har sin egen revy. Det får den nu! Vi glæder os meget til at genoptage Aarhus Revyen, hylde den og ikke mindst bære den videre i en ny og moderne udgave sammen med det mest garvede hold inden for revy. Aarhus Revyen er en hamrende musikalsk, skarp og satirisk revy med plads til tradition og vokseværk,” siger Mikkel Schrøder, som er en del af den nye ledelse.

Revyen får premiere 31. marts 2023. Læs mere her.

Kilde: Pressemeddelelse

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...