Del

Thomas Levin tiltræder dags dato som konstitueret teaterdirektør på Aveny-T indtil en permanent teaterdirektør er fundet.

Den 27. maj meddelte bestyrelsen på Aveny, at Jon Stephensen ville fratræde med øjeblikkelig virkning. Nu meddeler teatret, at skuespiller Thomas Levin bliver konstitueret teaterdirektør.

Thomas Levin udtaler:  ”Jeg er glad for at kunne træde til og hjælpe Aveny-T i denne specielle overgangsperiode. Jeg er her for at bidrage og støtte op om teatrets indhold og dets medarbejdere, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for, at teatret kan fortsætte den flotte udvikling, det er i gang med. ”

Formand Henning Dyremose udtaler: ”Jeg er er glad for, at vi på så kort tid har været i stand til at finde en stærk kunstnerisk profil med ti års erfaring som teaterleder, der kan gå ind og assistere vores dygtige medarbejderstab med at sikre, at teatret kommer videre i fuld fart. Jeg har fuld tillid til, at Thomas Levin vil kunne bidrage stærkt fra dag ét. Han har en høj kunstnerisk integritet, der er respekt om hans person, og han har bl.a. et stærkt blik for ny dansk dramatik, som er vigtigt for os i forberedelsen til den kommende sæson.”

Den permanente stilling som teaterdirektør på Aveny-T vil blive slået op snarest og forventes besat med start engang i efteråret.

Kilde: Pressemeddelelse