Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Aalborg Teater får ny ledelse

Aalborg Teater meddeler i dag, at to nye direktører er fundet og fastansat. Claus Nørgaard Poulsen, der har været midlertidig direktør siden februar, bliver fast direktør for organisationen og administrationen, og den konstituerede kunstneriske direktør, Kjersti Hustvedt, bliver fast teaterdirektør og ansvarlig for den kunstneriske del.

Med de to fastansættelser er teatrets nye ledelse på plads – en ledelse, der som noget nyt siden årsskiftet bliver delt mellem det kunstneriske og det administrative, som det også er tilfældet på Aarhus Teater.

Annonce

Claus Nørgaard Poulsen har tidligere været direktør i DGI-Huset i Aabybro og har haft en karriere som landstræner i badminton og som sportschef i flere nationer i samme sportsgren. Den nye teaterdirektør har desuden arbejdet som selvstændig. Det gælder på områder som lederudvikling, organisationskultur, teamprocesser, coaching og mentaltræning.

”Vi har været meget glade for Claus Nørgaard Poulsen i de tre måneder, vi har kendt ham her i huset. Det gælder både for medarbejderne og bestyrelsen. Han gør det godt og er fra første øjeblik trådt ind i den her stilling, som om han var hjemme på teatret. Samtidig kan vi især glæde os over, at samarbejdet med den kunstneriske leder har fungeret supergodt,” lyder det fra bestyrelsen i dagens pressemeddelelse.

Kjersti Hustvedt bliver teaterdirektør for Aalborg Teater. Pressefoto
Kjersti Hustvedt bliver teaterdirektør for Aalborg Teater. Pressefoto

Teaterdirektøren, Kjersti Hustvedt, er et kendt ansigt på stedet. Hun har været ansat på Aalborg Teater i 11 år som dramaturg og de seneste syv år også som planlægningschef. En diplomuddannelse i producentvirksomhed og kulturledelse udgør blot en del af en bemærkelsesværdig baggrund, som også tæller en Ph.d. i dramaturgi fra Aarhus Universitet, produktionsdramaturg på det tyske teater, Hans Otto Theater, i Potsdam, underviser på Dramatikeruddannelsen på Den Danske Scenekunstskole og dramaturg og projektudvikler på Teatret Svalegangen – det hele før hun i 2013 kom til Aalborg Teater.

Kilde: Aalborg Teater

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce