Populært lige nu

Her er de otte nominerede skuespillere til Teaterflisen 2024

Nu kan hele landet igen være med til at afgøre, hvilken kendt skuespiller, der i år skal have sin bronzekarikatur støbt ned i en...

Bud på ny scenekunstreform: Seks indsatsområder skal bringe scenekunsten ind i fremtiden 

Dansk Teater fremlagde mandag deres forslag til en eventuelt kommende scenekunstreform, da Scenekunstens Årsmøde løb af stablen i Skuespilhuset under CPH STAGE.  Dansk Teater har...
Annoncespot_imgspot_img

ISCENE LIVE på Scenekunstens Årsmøde – det sætter vi fokus på

Når Scenekunstens Årsmøde afholdes i Skuespilhuset mandag den 3. juni 2024 er det under det overordnede tema Scenekunstens Fremtid. ISCENE LIVE har tilrettelagt talks, debatter og en workshop med aktuelle emner. Og du er inviteret til at deltage!

Du finder ISCENE LIVE på Lille Scene i Skuespilhuset under Scenekunstens Årsmøde, hvor du opleve et blandet program af talks, debatter og en workshop. Herunder kan du få et overblik over de programpunkter, ISCENE LIVE står bag.

Hvor er dramatikken på vej hen?

3. juni kl. 10.30 – 10.55 på Lille Scene

Med afsæt i den (helt) nye dramatiks formsprog skitserer vi gennem samtalen et billede af den danske dramatik tyve år ude i fremtiden. 

Deltagere: Marie Bjørn, dramatiker fra Danske Dramatikere og Elias Sadaq, dramatiker fra Danske Dramatikere.

Moderator: Amalie Langballe, forfatter og kritiker på Weekendavisen.

Fremtidens kritik – hvem er den for i hvilke formater?

3. juni kl. 11 – 11.55 på Lille Scene, Skuespilhuset

ISCENE inviterer til debat om fremtidens kritik med fokus på udviklingen af genren. Hvordan forbliver kritikken relevant – og for hvem?

Panel: Birgitte Borup, kulturredaktør på Berlingske, Erik Svendsen, Lektor på Institut for Kommunikation og Humanistisk videnskab og Helle Bonnesen, medieordfører for Det Konservative Folkeparti.

Eksterne branchedebattører: Thomas Bay, direktør på Fredericia Musicalteater, Anika Barkan, co-founder af MØR Collective og bestyrelsesleder Uafhængige Scenekunstnere, og Carsten Burke, forperson i Danske scenografer.

Moderator: Rie Hammer, chefredaktør for ISCENE

Fremtidens arbejdsliv

3. juni kl. 13.30– 13.55 på Lille Scene, Skuespilhuset

Hvordan skaber vi balance i fremtidens arbejdsliv? Med afsæt i dette spørgsmål har ISCENE bedt fire personer om at komme med deres bud på fremtidens arbejdsliv i det kunstneriske felt. Der kommer fire pitch fra fire forskellige vinkler og ståsteder.

Mads Peter Østerskov, produktionschef på Nørrebro Teater, og Charlotte Kjær, arrangementschef på Nørrebro Teater, fortæller om teatret projekt Arbejdsliv i balance.

Jody Shaw, ledelses- og kommunikationsrådgiver i ARON, fortæller om projektet GRO, et Netværk for kunstnere og kulturarbejdere.

Berit Wolsted Jones, forperson i brancheforeningen Forenede Forestillingsledere, Regissører og Rekvisitører (FFRR), fortæller om arbejdsforhold, sammenhold og bæredygtigledelse.

Sara Indrio, forperson i Dansk Artist Forbund, fortæller om at styrke globale, prekære performere og skabe tryghed i et fleksibelt felt.

Moderator: Anne Liisberg, journalist i ISCENE.

Arbejdsliv i balance

3. juni 14.00– 15.00 på Lille Scene, Skuespilhuset

Deltag i gruppesamtaler, hvor deltagerne, på tværs af branchen, reflekterer over forskellige aspekter af et fremtidigt arbejdsliv i balance.

Deltagere: Eva Præstiin, Betty Nansen Teatret; Charlotte Mors, Performing Arts Platform; Pernille Møller Taasinge, Aaben Dans; Katrine Leth Nielsen, Uafhængige Scenekunstnere; Sara Indrio, Dansk Artist Forbund, Teaterleder Zebu Jørgen Carlslund og Helle Lindboe Löwén, Forenede Forestillingsledere, Regissører og Rekvisitører.

Facilitatorer: Anne Liisberg, ISCENE, og Jody Shaw, ARON.

Se hele programmet for Scenekunstens Årsmøde her.

Seneste

Vinderne af Årets Reumert 2024: Få det fulde overblik

For fjerde år i træk blev Årets Reumert-priser torsdag...

Teater Fluks i nyt samarbejde om hjemstavnspoesi

Syv kommuner, syv unikke vandreforestillinger, et stort tværkommunalt samarbejde...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Vinderne af Årets Reumert 2024: Få det fulde overblik

For fjerde år i træk blev Årets Reumert-priser torsdag...

Teater Fluks i nyt samarbejde om hjemstavnspoesi

Syv kommuner, syv unikke vandreforestillinger, et stort tværkommunalt samarbejde...

Dukkeværkstedets magiske univers

Interview med dukkemager Amanda Axelsen Sigaard

Cikaros i Tid i rum – interview med Signe Løve Anderskov

Der mangler ikke kun scener, men også prøvelokaler til...
Annonce
Annonce

Vinderne af Årets Reumert 2024: Få det fulde overblik

For fjerde år i træk blev Årets Reumert-priser torsdag aften uddelt i ODEON i Odense. Uden hensyntagen til køn blev årets stærkeste scenekunstpræstationer hyldet. Det...

To scenekunstnere blandt de nominerede til Kulturministeriets ligestillingspris- og diversitetspris

Der er i alt 12 nominerede til årets Bodil Koch pris, som er Kulturministeriets ligestillings- og diversitetspris. Blandt årets nominerede er skuespiller Marie-Lydie Nokouda og...

Teater Fluks i nyt samarbejde om hjemstavnspoesi

Syv kommuner, syv unikke vandreforestillinger, et stort tværkommunalt samarbejde og samarbejde med lokale kunstnere, inddragelse af lokale unge og en meget stor mængde hjemstavnspoesi...