STEM NU – ISCENE UDDELER PUBLIKUMSPRISEN

<strong>STEM NU –</strong> ISCENE UDDELER PUBLIKUMSPRISEN

Så er det nu – sidste chance for at vinde billetter til årets eksklusive Reumert-prisuddeling! Vi har samlet JERES favoritter, og udvalgt de tre med flest stemmer i hver kategori. Stem på din favorit til ISCENEs publikumspris her! Reumertpriserne uddeles lørdag d. 9. juni i Skuespilhuset. Vinderne udtrækkes tirsdag d. 29. maj.

Stem i kategorierne Årets kvindelige hovedrolle, Årets mandlige hovedrolle og Årets teaterforestilling her.

  • Skriv dig op til ISCENEs nyhedbrev for at deltage i afstemningen og få nyt om scenekunsten hver uge!

ISCENEs publikumspris baserer sig udelukkende på ISCENEs læsere og deres nomineringer på ISCENEs Facebookside.

Når du deltager i afstemningen er du automatisk med i lodtrækningen om billetter til den store Reumert-prisuddeling d. 9. juni i Skuespilhuset. Afstemningen har ingen yderligere relation til Årets Reumert 2018 og nomineringerne.

Del artiklen

'STEM NU – ISCENE UDDELER PUBLIKUMSPRISEN'

Facebook