Del

Kim Bakdal Jensen og Ida Fogh Kiberg har fungeret som henholdsvis konstitueret administrativ chef og konstitueret kunstnerisk leder de seneste måneder, nu fortsætter de som Den Fynske Operas faste ledere. Kim Bakdal Jensen som administrativ chef og Ida Fogh Kiberg som kunstnerisk leder.

Formand for Den Fynske Operas bestyrelse, Rune Kallager udtaler: ”Bestyrelsen er utrolig glad for, at Kim har sagt ja til udfordringen og nikker anerkendende til, at der ligeledes er lavet en aftale med Ida. Jeg glæder mig nu meget til, sammen med bestyrelsen, at tage fat i det fremtidige arbejde, og vi kan allerede nu mærke et stigende aktivitetsniveau på kontoret”. 

Administrativ chef, Kim Bakdal Jensen udtaler følgende: ”Den Fynske Opera er en flot, modig, politisk prioritering og et sted, jeg er stolt over at blive en del af, og jeg ser frem til at arbejde for, at Den Fynske Opera bliver en glad og sprudlende organisation med positivt samarbejde på alle niveauer – lige fra bestyrelse og Odense Kommune til ledelse, alle medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi er nu en helt ny ledelse på Den Fynske Opera, og sammen med en håndfuld dygtige medarbejdere har vi sat fremtidens hold for operaen. Nu glæder vi os alle helt vildt til at få operaen i gang med en helt ny sæson, og vi er stolte af at arbejde på Danmarks bedste kammeropera”. 

Kunstnerisk leder, Ida Fogh Kiberg er også begejstret: “Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte de seneste måneders arbejde på Den Fynske Opera, og jeg glæder mig meget til at sætte mit præg på den nuværende sæson og udvikle spændende projekter fremover. I aftes havde vi en fest af en start efter nedlukningen, med anekdoter, fortællinger, arier og sange fra to af Danmarks største sangere i forestillingen ‘OPERA! skal også gøre ONDT!’. Sådanne rørende og festlige aftener kommer vi til at få mange flere af på Den Fynske Opera. Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til nu at blive fynbo, når jeg rykker teltpælene op den 1. august og flytter til Odense”.