Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

Ny programchef til Horsens Teaterfestival

Horsens Teaterfestival har ansat koreograf og iscenesætter Adelaide Bentzon, som de kommende to år skal tegne festivalens kunstneriske profil og igangsætte nyskabende formater, der skal lægge op til refleksion og debat.

“Jeg ser frem til de kommende festivaler og glæder mig til at se hvad Adelaide Bentzon byder ind med”, siger Lasse Schuleit, der er kultur- og eventchef i Horsens Kommune.

Nye fællesskaber

Adelaide Bentzon kommer til festivalen med et ønske om at gøre moderne kunst let tilgængelig. Hun brænder for at skabe nye fællesskaber og vil i 2021 arbejde med temaet ‘Ukendt land’.

“Jeg ser frem til at være med til at udvikle videre på festivalen, så den fortsat er en visionær, legende og spændende platform, der bekræfter, at scenekunst for de yngre er værd at tage alvorligt”, lyder det fra Adelaide Bentzon. 

Adelaide Bentzon er uddannet koreograf og er kunstnerisk leder af performancegruppen Liminal.

Hun tiltræder stillingen som programchef den 1. september 2020 og skal planlægge festivalerne i 2021 og 2022 sammen med projektkoordinator Iben Høgh Grøftehauge på festivalen og dramaturgiatet.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...

Er kulturjournalistikken blevet for doven?

På Fyn er de store kulturinstitutioner gået sammen med...

Årets Reumert indfører kønsneutrale priser

Fra og med i år vil der ikke længere...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og rum i en verden af mudder, vand, urjordiske norner, fallerede fiskere og entreprenante politikertyper. Den...