Del

Den danske skuespiller og instruktør Solveig Weinkouff kan i år fejre sit 25 års jubilæum som instruktør med en lang række spændende iscenesættelser i bagagen.

Siden 1995 har Solveig Weinkouff arbejdet som instruktør på bl.a. Rialto Teatret, Mungo Park og Teatret Svalegangen. Hun fejrer sit 25 års jubilæum som instruktør med Teater Baglandets nye børneforestilling Cirkel.

Solveig Weinkouff cirkel
Cirkel. Pressefoto.

Cirkel, der er blevet til i et samarbejde med Teatret Masken, er en forestilling for de 2-6-årige, som leger med det cirkulære og de uendelige kredsløb i naturen, i hverdagslivet og i dyr. Forestillingen er skabt i forbindelse med Klar, parat, kultur fra start der er støttet af Tidlig Kulturstart i Kulturministeriet.

Før Weinkouff begyndte sin instruktørgerning var hun en årrække skuespiller på Jomfru Ane Teatret. Hun er desuden initiativtager 2005 til Agenda 009 – et ligestillingsnetværk for scenekunstnere.