Del

Sydhavn Teater inviterer et par gange om året unge kunstnere til at afprøve deres ideer og forestillinger af på deres platform ST:ART, som de kalder en udviklings- og prøvestation for det kunstneriske vækstlag.

I disse uger spiller fem forskellige forestillinger under temaet TECH x KORPUS, som er efterårets tema på ST:ART. Vi har talt med Lasse Mouritzen, som er en del af projektledergruppen på ST:ART, og med Josefine Aavild Rahn, en af de aktuelle kunstnere. Hun studerer på Mimeskolen i Amsterdam, hvor hun har skabt forestillingen Morphing Matters, som hun nu genopsætter i Danmark på ST:ART.

I Morphing Matters undersøger Josefine Aavild Rahn, hvordan telefoner og den virtuelle virkelighed fungerer på vores kroppe. Forestillingen er inspireret af hendes lillesøster, der blot er et par år yngre, men har et helt andet forhold til sin telefon og digital tilstedeværd.

sydhavn teater logo

Denne podcast er udgivet i et mediesamarbejde med Sydhavn Teater med fuld redaktionel frihed for ISCENE.

Note: Vi er blevet gjort opmærksomme på, at det i podcasten kan opfattes som om, at Sydhavn Teater står bag både ST:ART og de individuelle forestillinger. Det præciseres derfor, at ST:ART er en frivillig drevet platform under Sydhavn Teater, som også står for det Open Call, der omtales og for at facilitere forestillingerne. Tech x Korpus er hele efteråret tema i 2021.