Populært lige nu

Læs anmeldelser af forestillinger, du kan opleve på KLAP Festival i Esbjerg

KLAP - Teaterfestival for små og store, der før hed Aprilfestival, afholdes i år i Esbjerg. Festivalen afvikles 14.-21. april. Årets program byder på...

De glemte kroppe i moderne dans

Foreningen for integreret moderne dans har 10-års-jubilæum og inviterer i den anledning til Festivalen PÅ TVÆRS den 12.-14. april. Kunstnerisk leder Janne Weidinger Kristensen...

★★★★★☆ Aarhus Revyen 2024 – ung, blæret musikalsk revy har karakter

Aarhus Revyen, Hermans, Tivoli Friheden
Annoncespot_imgspot_img

Katrina Schelin – ny teaterleder på Teater FÅR302

Erfaren kulturleder og kommunikatør tiltræder som teaterleder på Teater FÅR302. Det vil fremover være Katrina Schelin, som sammen med det Kunstneriske Råd udgør ankeret på det lille teater med de store oplevelser.

FÅR302’s bestyrelse kan med stor glæde og forventning meddele, at Katrina Schelin overtager stillingen som teaterleder med tiltrædelse den 1. januar 2022.

”Med sit talent for strategisk lederskab og stærkt publikumsfokus har Katrina Schelin alle forudsætninger for at sikre den fortsatte udvikling af teatret,” siger bestyrelsesformand Vivian Mangaard.

Om sin fremtidige opgave siger Katrina Schelin, ”Jeg er meget beæret over at blive en del af flokken af de mange nysgerrige FÅR, som gennem årene har bidraget med eksperimenterende og engagerende teater af høj kunstnerisk kvalitet. Jeg ser især frem til at møde teatrets publikum og til at udbrede den samtale, der foregår på teatret langt udover scenerummet”.

Om Katrine Schelin

Katrina Schelin er uddannet i oplevelsesledelse på RUC og strategisk kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun er mangeårig tilrettelægger på DR TV, har siden ledet DOXBIO, Empire Bio og Herlev Teaterbio og medborgerhus og været kommunikationschef på Mungo Park, CPH STAGE og Betty Nansen Teatret. Katrina har desuden været programlægger af kvindekunstfestivalen CPH POW, drivende kraft bag den danske afdeling af Women in Film & TV og er initiativtager til Den Feministiske Boghandel.

Katrina Schelin afløser Karen Bue, der har været teatrets ansigt udadtil i halvandet år.

“Karen Bue har været fuldstændig uvurderlig for Teater FÅR302 i denne svære coronatid. Vi skylder hende stor tak for hendes utrættelige indsats, og for at vi er kommet frelst igennem perioden. Karen Bue har nu valgt at gå nye veje i sit arbejdsliv, og vi i bestyrelsen ønsker hende al mulig held og lykke”, udtaler bestyrelsesformand Vivian Mangaard.

Kilde: Pressemeddelelse, Teater Får302

Seneste

C!CAF 2024 – et udsnit af samtidscirkus netop nu

Tredje version af Copenhagen Circus Arts Festival (C!CAF) er...

Ny leder for Udviklingsplatformen for Scenekunst

Udviklingsplatformen for Scenekunsts nuværende administrative leder, Anne Dalby, skifter...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

C!CAF 2024 – et udsnit af samtidscirkus netop nu

Tredje version af Copenhagen Circus Arts Festival (C!CAF) er...

Ny leder for Udviklingsplatformen for Scenekunst

Udviklingsplatformen for Scenekunsts nuværende administrative leder, Anne Dalby, skifter...

★★★★☆☆ Bone Whispers og Urbane Saints – Dansehviskere på himmelfart

Lene Boel og det internationale kompagni, Next Zone, havde...
Annonce
Annonce

C!CAF 2024 – et udsnit af samtidscirkus netop nu

Tredje version af Copenhagen Circus Arts Festival (C!CAF) er netop løbet af stablen med forestillinger i Den Grå Hal og aktivitetsprogram med workshops, oplæg...

Ny leder for Udviklingsplatformen for Scenekunst

Udviklingsplatformen for Scenekunsts nuværende administrative leder, Anne Dalby, skifter rolle til daglig leder, og bestyrelsen vælger at oprette to nye stillinger til at booste...