Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Managing Discomfort med generøsitet og kærlighed

TOASTERs festival Managing Discomfort er i fuld gang på Husets Teater og byder efter en påskepause på tre dobbeltforestillinger mere over de næste tre...
Annoncespot_imgspot_img

Piet Bertelsen bliver administrator for Applaus

Fra september skal den erfarne teater- og kulturprofil, Piet Bertelsen, varetage rollen som administrator hos Applaus og være med til at understøtte Applaus’ arbejde med at fremme publikumsudviklingen i det danske kulturliv.

Piet Bertelsen kommer med mange års erfaring fra teaterbranchen, der spænder bredt fra den administrative organisation med fokus på strategisk udviklingsarbejde til ledelse og udvikling af projekter, hvor publikum i forskellige mål- og aldersgrupper har været aktivt deltagende.

En styrkelse af Applaus

”Jeg glæder mig virkelig meget til at få Piet Bertelsen med på holdet. Piet kommer med en solid erfaring fra scenekunstbranchen, som vi kommer til at få stor gavn og glæde af. Applaus gennemgår i øjeblikket en spændende udvikling og er vokset til at blive en organisation, der rækker ud og er mere for en større del af kulturlivet, det kommer Piet til at spille ind i på smukkeste vis, og jeg glæder mig meget til samarbejdet,” siger Lene Struck-Madsen, leder af Applaus.

”Jeg har med stor interesse fulgt og selv fået faglig erfaring/viden gennem Applaus’ lærerige projekter og undersøgelser gennem de sidste par år. Det glæder jeg mig til at blive en del af og sammen med det stærke faglige team fortsætte og styrke Applaus’ vigtige udviklingsarbejde,” udtaler Piet Bertelsen.

Piet Bertelsen har senest været teaterleder på Teatret Riddersalen og trækker herudover på faglige erfaringer fra ansættelser på Aarhus Teater, Teaterbilletter.dk, Det Kongelige Teater m.m.

Applaus har siden 2018 arbejdet med at hjælpe den danske scenekunstbranche med at nå ud til et større og mere mangfoldigt publikum og overgik til at være en selvejende institution fra 1. oktober 2021. Ansættelsen af Piet Bertelsen understøtter Applaus’ nye strategi om at fremme publikumsudviklingen på tværs af hele det danske kulturliv. 

Seneste

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på...

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på...

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i...

Flere unge går i Det Kongelige Teater – interview med Kasper Holten

Den seneste årsrapport fra Det Kongelige Teater viser både...
Annonce
Annonce

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på de skrå brædder, hvor han ikke længere skal have de store danseroller i musicals. Det...

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...