Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Udviklingsplatformen og Toaster afholder event for lokale internationale kunstnere

For anden gang byder Udviklingsplatformen for Scenekunst i samarbejde med Toaster velkommen til et internationalt symposium for branchefolk med fokus på det internationale.

Med Meeting each other – across borders sætter Udviklingsplatformen for Scenekunst og Toaster fokus på de mange gaver og udfordringer, der ligger i det internationale aspekt af scenekunstbranchen for freelancere.

Annonce

For hvad er de presserende spørgsmål og nye retninger? Hvordan fremmer vi diversitet og fair samarbejder? Hvor hører man til som kunstner? Kan man være international lokalt? 

LÆS OGSÅ: Branchen kan opleves som lukket land – Lokal international i det frie felt

Primært for lokale internationale kunstnere

Meeting each other – across borders er en hel dag, primært for internationale lokale freelancere i scenekunstbranchen.

Programmet består af to oplæg og foregår på engelsk.

Yohann Floch (On the Move, Belgien/Frankrig) taler om den potentielle indvirkning af international mobilitet og samarbejde for kunstnere og kreative fagfolk baseret på de seneste publikationer fra On the Move. Han giver samtidig en opdatering på tendenser indenfor internationale samarbejder, samt mulighederne for at finansiere mobilitet gennem forskellige finansieringsordninger.

Sepehr Sharifzadeh (kreativ producent og kurator, Iran) giver et blik på den internationale performancescene i dag, fra et perspektiv uden for det danske og europæiske scenekunstfelt og taler om, hvordan man sikrer fair samarbejde i en international kontekst.

Meeting each other – across borders afholdes på Toaster/Husets Teater den 29. april.

Læs mere her.

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...