Populært lige nu

Doktor Dans gjorde dansk ballet verdensberømt

Danmark har mistet sin legendariske balletformidler med det ikoniske skæg og den elegante humor. Erik Aschengreen døde få timer efter, at han havde været...

Ny model for kunstnerisk udvikling på Teater Momentum

Interview med Jeppe Sand

★★★★★☆ Supermagt – begavet, musikalsk satire i særklasse

DJØFstortion-darlingen, den uhyre produktive satiresekstet MAGT, er på banen med deres nye show Supermagt, der indeholder nye varianter på gruppens kendte formater. Denne gang...
Annoncespot_imgspot_img

Jacob Moth-Poulsen er ny leder for skuespillerskolen i Odense

Skuespiller Jacob Moth-Poulsen har takket ja til jobbet som uddannelsesansvarlig for skuespiluddannelsen ved Den Danske Scenekunstskole i Odense med start 1. august 2023.

Jacob Moth-Poulsen er selv uddannet fra skuespiluddannelsen i Odense i 2013 og har i de efterfølgende år arbejdet og gjort sig bemærket som skuespiller på scener i hele landet, herunder Odense Teater, Aalborg Teater, Folketeatret, Sort/Hvid og Det kongelige Teater.

Samtidig er han stifter og leder af Teatret Slotsgården, der har base i Odense og som hvert år om sommeren producerer nyskabende og skæve fortolkninger af det klassiske teatermateriale. Ved siden af teaterarbejdet har Jacob medvirket i flere film og flere tv produktioner. I tillæg til dette har Jacob en diplomuddannelse i ledelse fra Den Danske Scenekunstskole (DDSKS), 2023.

“Dem, der kender mig godt, ved, hvor meget jeg brænder for skuespillet og scenekunsten. Jeg finder kontrakten mellem skuespillet og samfundet helt afgørende for snakken om, hvad en skuespiller og en skuespillerskole skal kunne i dag. 

Jeg glæder mig til – som udøvende scenekunstner – at bidrage med min erfaring og være med til at styrke uddannelsens kvalitet. Vi lever i en tid, hvor acceleration er kendetegnet for samfundets udvikling. Vi har brug for skuespillere, der med faglighed og kunnen kan placere sig midt i denne hæsblæsende udvikling, gå i resonans med verden og vise os, hvordan verden ser ud, og hvordan den kunne se ud,” udtaler Jacob Moth-Poulsen.

Seneste

Nyhedsbrev

Annoncespot_img

Udforsk videre

★★★★★☆ CAKE – kagen er proppet med popkulørt, pangfarvet plastic fantastic

Igen i år leverer Wallmans med CAKE et superprofessionelt...

Hermed en opfordring til en fortsat fagstærk dialog om kritik

På ISCENE bringer vi omkring 300 anmeldelser om året....

Horsens Teaterfestival 2023 – alsidigt program med tiltro til de unge

I den forgangne weekend var gader, pladser og sale...
Annonce
Annonce

★★★★★☆ CAKE – kagen er proppet med popkulørt, pangfarvet plastic fantastic

Igen i år leverer Wallmans med CAKE et superprofessionelt show, der ikke giver sig ud for at være noget som helst andet og som...