Populært lige nu

Aarhus Teater udskifter fire skuespillere i det faste ensemble

Aarhus Teater ansætter fire unge skuespillere til teatrets ensemble med start fra sæson 2024/25. Samtidig siger teatret farvel til fire af de nuværende ensembleskuespillere,...
Annoncespot_imgspot_img

Jacob Moth-Poulsen er ny leder for skuespillerskolen i Odense

Skuespiller Jacob Moth-Poulsen har takket ja til jobbet som uddannelsesansvarlig for skuespiluddannelsen ved Den Danske Scenekunstskole i Odense med start 1. august 2023.

Jacob Moth-Poulsen er selv uddannet fra skuespiluddannelsen i Odense i 2013 og har i de efterfølgende år arbejdet og gjort sig bemærket som skuespiller på scener i hele landet, herunder Odense Teater, Aalborg Teater, Folketeatret, Sort/Hvid og Det kongelige Teater.

Annonce

Samtidig er han stifter og leder af Teatret Slotsgården, der har base i Odense og som hvert år om sommeren producerer nyskabende og skæve fortolkninger af det klassiske teatermateriale. Ved siden af teaterarbejdet har Jacob medvirket i flere film og flere tv produktioner. I tillæg til dette har Jacob en diplomuddannelse i ledelse fra Den Danske Scenekunstskole (DDSKS), 2023.

“Dem, der kender mig godt, ved, hvor meget jeg brænder for skuespillet og scenekunsten. Jeg finder kontrakten mellem skuespillet og samfundet helt afgørende for snakken om, hvad en skuespiller og en skuespillerskole skal kunne i dag. 

Jeg glæder mig til – som udøvende scenekunstner – at bidrage med min erfaring og være med til at styrke uddannelsens kvalitet. Vi lever i en tid, hvor acceleration er kendetegnet for samfundets udvikling. Vi har brug for skuespillere, der med faglighed og kunnen kan placere sig midt i denne hæsblæsende udvikling, gå i resonans med verden og vise os, hvordan verden ser ud, og hvordan den kunne se ud,” udtaler Jacob Moth-Poulsen.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annoncespot_img