Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

Scenit ansætter ny direktør

Scenits bestyrelse kan i dag meddele ansættelsen af Scenits nye direktør pr.  1. februar 2024. Valget er faldet på Maiken Maigaard, nuværende publikumschef på Vikingeskibsmuseet i Roskilde.  

Maiken Maigaard har flere års ledererfaring fra offentligt styrede organisationer, erfaring med at drive forretningsudvikling samt erfaring med strategisk brug af data ift. publikumsudvikling. 

“Bestyrelsens valg af Scenits nye direktør er faldet på Maiken Maigaard, fordi Maiken kommer med en bred erfaring fra kulturlivet og er en visionær og strategisk tænkende leder. Vi glæder os til at få Maiken med ombord,” udtaler bestyrelsesleder Christina Østerby.

Ny i teaterverdenen

Som publikumschef på Vikingemuseet har Maiken Maigaard senest gennemført en strategiproces, som skulle sikre tilpasning af museets aktiviteter og formidling til et ændret publikumsbillede samt en mere digital virkelighed. Det skete blandt andet ved integreret og strategisk brug af publikumsdata i udviklingsarbejdet. 

Teaterverdenen er ny for mig, og det motiverer mig. Særligt fordi teateret som medie har en helt særlig evne til at rykke ved vores måde at se på verden (og på vores egen plads i den). Det motiverer mig også, at der ligger en spændende forretningsudviklingsopgave, som jeg kan være med til at definere i samarbejde med en superkompetent bestyrelse. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære teatrene, Scenits bestyrelse og medarbejdere bedre at kende,” siger Maiken Maigaard. 

Som Scenits nye direktør får Maiken Maigaard ansvar for den daglige ledelse i Scenits sekretariat, og skal i samarbejde med bestyrelsen sætte retning og udvikle den nye strategi for Scenit. Derudover bliver det Maikens ansvar at vedligeholde og styrke det gode samarbejde, som Scenit har med hele scenekunstbranchen og andre samarbejdspartnere.  

Om Maiken Maigaard

Maiken Maigaard er cand.mag. i Litteraturvidenskab og moderne kultur, KU, og har efterfølgende bl.a. læst HD i  økonomistyring og procesledelse, CBS og har en Master i Business Development fra CBS – en uddannelse i ledelse og forretningsudvikling. 

Maiken Maigaard har tidligere været forlagsredaktør og projektleder, Ekstra Bladets Forlag/Politikens Forlag samt Tiderne Skifter, teamleder i DR Salg og specialkonsulent og projektleder hos Danskernes Digitale Bibliotek (et samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen).

Siden januar 2020 har Maiken Maigaard været publikumschef på Vikingeskibsmuseet i Roskilde. 

Seneste

Aalborg Teater får ny ledelse

Aalborg Teater meddeler i dag, at to nye direktører...

★★★★★☆ Amager Revyen 2024 – smittende spilleglæde i stærkt tekstunivers

Amager Revyen 2024 bobler af gode tekster, der med...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Aalborg Teater får ny ledelse

Aalborg Teater meddeler i dag, at to nye direktører...

★★★★★☆ Amager Revyen 2024 – smittende spilleglæde i stærkt tekstunivers

Amager Revyen 2024 bobler af gode tekster, der med...

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...
Annonce
Annonce

Aalborg Teater får ny ledelse

Aalborg Teater meddeler i dag, at to nye direktører er fundet og fastansat. Claus Nørgaard Poulsen, der har været midlertidig direktør siden februar, bliver...

★★★★★☆ Amager Revyen 2024 – smittende spilleglæde i stærkt tekstunivers

Amager Revyen 2024 bobler af gode tekster, der med afsæt i det lokale satiriserer svært underholdende over samtiden. Den lille storbyrevy i det mikroskopiske...