Del

Lyt med, når skuespiller Stine Schrøder Jensen, fortæller om at spille en kvinde, der tænder på lort i den groteske komedie Præsidentinderne på Det Kongelige Teater. Hør hende fortælle om rollen i ISCENEs nye format – Kunstnerdagbog.

ISCENEs Kunstnerdagbog bringer dig tættere på scenekunsten i fængende formater med alt fra mini-podcast og videoer til artikler og billedcollager. Ambitionen er at give jer – læsere – et særligt indblik i scenekunstens mangfoldige verden og komme med bag om rollen, scenografien, teksten eller konceptet, hvor kunstneren selv formidler indholdet.

I denne første kunstnerdagbog fortæller skuespiller Stine Schrøder Jensen om arbejdet med rollen som Mariedl i den aktuelle opsætning af Præsidentinderne på Det Kongelige Teater.

I forestillingen møder vi tre rengøringskoner i den nederste del af samfundet, der tørner sammen og punkterer hinandens livsløgne. Det er et sønderrivende råb fra samfundets bund og stykket giver på brutal og humoristisk vis stemme til dem, der bogstavelig talt tager hånd om lortet.

Lyt med i mini-podcastet med Stine Schrøder Jensen her:

Se Det Kongelige Teaters teaser for forestillingen her: