Del

“Jeg har behov for at forstå rollen – også selvom det er en “strigle” eller voldtægtsmand” siger Julie Zangenberg, der også fortæller om glæden ved at være tilbage på teatret, og hvad hun ser frem til at opleve i mødet med publikum.

Julie Zangenberg spiller en voldtægtsmand i forestillingen Dette er vand der er aktuel på Teater Katapult og Teater Grob. Hør hvordan hun prøver at forstå rollen, mens hun forsøger at finde frem til de ting, som får skubbet folk derud, hvor de har behov for at frataget et andet menneske dets frihed.

Publikum skal blive forfærdede, grine og i det hele taget på en følelsesmæssig rutchebanetur, hvis det står til Julie Zangenberg. Her fortæller hun om, hvad hun mener, publikum skal tage med sig fra forestillingen:

“Det er skønt at lave teater igen,” siger Julie Zangenberg, der gerne vil tilbage til det helt klassiske skuespil-arbejde og få den direkte respons fra publikum, som teateret kan give. “Jeg føler at mit spil er et spændende sted og jeg elsker at dele det med publikum” siger hun.