Julie Zangenberg: “Jeg vil forstå, hvordan en voldtægtsmand tænker”

<strong>Julie Zangenberg:</strong> “Jeg vil forstå, hvordan en voldtægtsmand tænker”

Foto: Karoline Lieberkind

Dette er vand
31. okt - 7. nov og 19. nov - 1. dec
Teater Katapult

 

9. - 16. nov 2018
Teater Grob

Dette er vand
31. okt - 7. nov og 19. nov - 1. dec
Teater Katapult

 

9. - 16. nov 2018
Teater Grob

“Jeg har behov for at forstå rollen – også selvom det er en “strigle” eller voldtægtsmand” siger Julie Zangenberg, der også fortæller om glæden ved at være tilbage på teatret, og hvad hun ser frem til at opleve i mødet med publikum.

Julie Zangenberg spiller en voldtægtsmand i forestillingen Dette er vand der er aktuel på Teater Katapult og Teater Grob. Hør hvordan hun prøver at forstå rollen, mens hun forsøger at finde frem til de ting, som får skubbet folk derud, hvor de har behov for at frataget et andet menneske dets frihed.

Publikum skal blive forfærdede, grine og i det hele taget på en følelsesmæssig rutchebanetur, hvis det står til Julie Zangenberg. Her fortæller hun om, hvad hun mener, publikum skal tage med sig fra forestillingen:

“Det er skønt at lave teater igen,” siger Julie Zangenberg, der gerne vil tilbage til det helt klassiske skuespil-arbejde og få den direkte respons fra publikum, som teateret kan give. “Jeg føler at mit spil er et spændende sted og jeg elsker at dele det med publikum” siger hun.

Julie Christine Krogh Zangenberg (født 30. november 1988) er en dansk skuespiller, der blev kendt for titelrollen i Klatretøsen, da hun var 13 år gammel. Hun har blandt andet medvirket i Live fra Bremen og spillet den kvindelige hovedrolle i filmen Viceværten fra 2012 instrueret af Katrine Wiedemann. Derudover har hun medvirket i en række TV-serier, film og teater.

Del artiklen

'Julie Zangenberg: "Jeg vil forstå, hvordan en voldtægtsmand tænker"'

Facebook