Populært lige nu

DANISH+ – kurateret showcase er en del af dansk scenekunsts eksportsucces

Den internationale, kuraterede showcase DANISH+ løber af stablen 6. - 8. maj. Her stimler indkøbere fra 16 forskellige nationer sammen i Aarhus for at...

De nominerede til Årets Reumert 2024 – få overblikket her

De nominerede til Årets Reumert 2024 er i dag blevet offentliggjort med et bredt felt af genrer og produktioner fra hele landet repræsenteret. Som...

Lad sæson 25/26 blive en sæson med fokus på fairness for scenekunstnere

Produktionsselskabet prfrm opfordrer alle institutionsledere til at arbejde for, at sæson 25/26 bliver en sæson med fairness i højsædet med denne venlige påmindelse om...
Annoncespot_imgspot_img

Nobody puts Baby in the corner – Musicalen Dirty dancing vender tilbage

Silas Holst og Mathilde Norholt vender tilbage som det dansende par i den ikoniske kærlighedshistorie Dirty Dancing om den unge pige Baby og danseinstruktøren Johnny Castle.

Til efteråret sættes musicalen igen op i en ny, opdateret version, dog stadig med Mathilde Norholt og Silas Holst på scenen.

Annonce

Som noget nyt bliver musicalen denne gang skabt i samarbejde med Eleanor Bergstein, der er forfatter og skaber af både Dirty Dancing-filmen fra 1987 og musicalversionen. Hun skrev historien over sit eget liv, og vil være involveret i starten af prøverne til sommer. Her vil hun sammen med koreograf Tim Zimmermann genskabe den originale og krævende koreografi, der blandt andet gjorde filmen til et verdenshit.

Handlingen i Dirty dancing – the musical udspiller sig henover sommeren 1963 på et kursted i det nordøstlige USA. Den naive og sky rigmandspige Frances ”Baby” Houseman er på sommerferie med sin søster og deres forældre. Hendes verden er pæn og poleret lige indtil hun møder den karismatiske danselærer Johnny.

Silas Holst går igen i fodsporene på 1980’ernes største kvindebedårer Patrick Swayze, når han indtager den mandlige hovedrolle som danselæreren Johnny Castle i Dirty Dancing. Overfor ham kan man opleve Mathilde Norholt, der ligesom ved Danmarkspremieren skal spille Frances ”Baby” Houseman. Danseren Karina Frimodt er tilbage som Johnny Castles hårdkogte dansepartner Penny – en rolle, som gav Frimodt sin teaterdebut for fem år siden.

Blandt de nye ansigter kan publikum blandt andet opleve Andrea Vagn Jensen, Morten Lützhøft, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, Anders Bircow, James Sampson og mange, mange flere.

LÆS OGSÅ: Vox Pop showdanser – Interview med Silas Holst

Læs mere om forestillingen her

Seneste

★★★★☆☆ ZøvnZaun – begavet kapitalistisk drømmerejse

CuntsCollective og TBA Performance Group

Projekt undersøger krydsfeltet mellem kunst, forskning og mental trivsel

Torsdag i den kommende uge kan interessede få en...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ ZøvnZaun – begavet kapitalistisk drømmerejse

CuntsCollective og TBA Performance Group

Projekt undersøger krydsfeltet mellem kunst, forskning og mental trivsel

Torsdag i den kommende uge kan interessede få en...

Tre musikalske performances, du kan opleve på SPOR festival 2024

SPOR festival i Aarhus starter om to uger. Festivalen...
Annonce
Annonce

Projekt undersøger krydsfeltet mellem kunst, forskning og mental trivsel

Torsdag i den kommende uge kan interessede få en smagsprøve på et helt nyt teaterunivers på Refshaleøen, når projektet med titlen Embracing the Root...