Populært lige nu

★★★★☆☆ Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet – råt, scenisk opråb

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet på Aalborg Teater giver krop til Glenn Bechs manifest i en poetisk, rørende og kompromisløs forestilling forløst af...

The female gaze i horrorformat – interview om Den anden på Sydhavn Teater

Performer Katrine Leth og scenograf Freya Sif Hestnes undersøger kærlighedens komplekse natur i deres horror-inspirerede forestilling DEN ANDEN, der er aktuel på Sydhavn Teater....

Open call – Teater Får302

Deadline: 2. januar 2024
Annoncespot_imgspot_img

Nobody puts Baby in the corner – Musicalen Dirty dancing vender tilbage

Silas Holst og Mathilde Norholt vender tilbage som det dansende par i den ikoniske kærlighedshistorie Dirty Dancing om den unge pige Baby og danseinstruktøren Johnny Castle.

Til efteråret sættes musicalen igen op i en ny, opdateret version, dog stadig med Mathilde Norholt og Silas Holst på scenen.

Som noget nyt bliver musicalen denne gang skabt i samarbejde med Eleanor Bergstein, der er forfatter og skaber af både Dirty Dancing-filmen fra 1987 og musicalversionen. Hun skrev historien over sit eget liv, og vil være involveret i starten af prøverne til sommer. Her vil hun sammen med koreograf Tim Zimmermann genskabe den originale og krævende koreografi, der blandt andet gjorde filmen til et verdenshit.

Handlingen i Dirty dancing – the musical udspiller sig henover sommeren 1963 på et kursted i det nordøstlige USA. Den naive og sky rigmandspige Frances ”Baby” Houseman er på sommerferie med sin søster og deres forældre. Hendes verden er pæn og poleret lige indtil hun møder den karismatiske danselærer Johnny.

Silas Holst går igen i fodsporene på 1980’ernes største kvindebedårer Patrick Swayze, når han indtager den mandlige hovedrolle som danselæreren Johnny Castle i Dirty Dancing. Overfor ham kan man opleve Mathilde Norholt, der ligesom ved Danmarkspremieren skal spille Frances ”Baby” Houseman. Danseren Karina Frimodt er tilbage som Johnny Castles hårdkogte dansepartner Penny – en rolle, som gav Frimodt sin teaterdebut for fem år siden.

Blandt de nye ansigter kan publikum blandt andet opleve Andrea Vagn Jensen, Morten Lützhøft, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, Anders Bircow, James Sampson og mange, mange flere.

LÆS OGSÅ: Vox Pop showdanser – Interview med Silas Holst

Læs mere om forestillingen her

Seneste

Nyhedsbrev

Annoncespot_imgspot_img

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Dansk Teater 300 År lukker og slukker

Efter en veloverstået fejring af 300-året for dansk scenekunst i efteråret 2022, kunne Foreningen Dansk Teater 300 År endegyldigt lukke ned i den 22....