Populært lige nu

Doktor Dans gjorde dansk ballet verdensberømt

Danmark har mistet sin legendariske balletformidler med det ikoniske skæg og den elegante humor. Erik Aschengreen døde få timer efter, at han havde været...

Ny model for kunstnerisk udvikling på Teater Momentum

Interview med Jeppe Sand

★★★★★☆ Supermagt – begavet, musikalsk satire i særklasse

DJØFstortion-darlingen, den uhyre produktive satiresekstet MAGT, er på banen med deres nye show Supermagt, der indeholder nye varianter på gruppens kendte formater. Denne gang...
Annoncespot_imgspot_img

Opgang2 gør ungdomsforestillingen OMG gratis tilgængelig

Som alle andre teatre er Opgang2 Turnéteater ramt af Corona-nedlukningen. Men teatret har nu valgt at stille en optagelse af ungdomsforestillingen OMG gratis til rådighed til glæde for skoler og andre interesserede.

Opgang2 Turnéteater spiller normalt op imod 200 forestillinger årligt rundt om i hele landet for især skoleelever. Teatret har derfor oplevet efterspørgsel efter online teateroplevelser fra folkeskoler og undervisere, hvor drama er del af pensum for overbygningen.

OMG i optagelse fra 2018

På den baggrund har Opgang2 Turnéteater nu produceret en udgave af 2018-forestillingen OMG og gjort den tilgængelig online. Det er en optagelse fra april 2018 på Aarhus Teater, og så længe der er nedlukning af skoler og institutioner, vil forestillingen være frit tilgængelig.

“Det kan aldrig erstatte den ægte teateroplevelse, det er vi helt klar over. Men vi håber, at dette tilbud kan bruges som en midlertidig erstatning for lærere og skoler, indtil vi, og alle vores kolleger, kan komme ud og spille live teater igen,” udtaler daglig leder i Opgang2, Per Kjærgaard Paulsen, i en pressemeddelelse.

OMG er skrevet og instrueret af Pia Marcussen og er en almengyldig ungdoms- og voksenforestilling om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, deres konsekvenser, og hvordan vi påvirker hinanden – bevidst og ubevidst. På scenen kan man opleve Stinne Henriksen, Sami Idrissi Hvidtfeldt, Henrik Andersen og Jakob Svensmark. 

Find optagelsen af OMG her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annoncespot_img

Udforsk videre

★★★★★☆ CAKE – kagen er proppet med popkulørt, pangfarvet plastic fantastic

Igen i år leverer Wallmans med CAKE et superprofessionelt...

Hermed en opfordring til en fortsat fagstærk dialog om kritik

På ISCENE bringer vi omkring 300 anmeldelser om året....

Horsens Teaterfestival 2023 – alsidigt program med tiltro til de unge

I den forgangne weekend var gader, pladser og sale...
Annonce
Annonce

★★★★★☆ CAKE – kagen er proppet med popkulørt, pangfarvet plastic fantastic

Igen i år leverer Wallmans med CAKE et superprofessionelt show, der ikke giver sig ud for at være noget som helst andet og som...