Del

Onsdag den 3. marts har Aalborg Teater premiere på den interaktive forestilling Jeg har skudt mig selv for sidste gang. Det er ny dramatik skrevet direkte til den digitale scene AAT Stream.

Jeg har skudt mig selv for sidste gang er skrevet til AAT Stream af Aalborg Teaters husdramatiker Julie Maj Jakobsen. Forestillingen, der er i tre dele, som skrives og udvikles fra gang til gang, livestreames for publikum efter kun en enkelt dags prøver.

Hedda, Tine og Werther

Publikum til Jeg har skudt mig selv for sidste gang får mulighed for hjemmefra at tage aktiv del i, hvordan historien skal udvikle sig. Tre gange i løbet af aftenen kan publikum deltage i interaktive afstemninger, og på den måde være med til at afgøre historiens videre forløb.

Hedda fra Ibsens Hedda Gabler, Tine fra Herman Bangs Tine og Werther fra Goethes Den unge Werthers lidelser er løbet væk fra de kendte forestillinger, de normalt hører hjemme i, fordi de ønsker en forandring. Figurerne slippes løs i Julie Maj Jacobsens tekst, hvor de mødes, og publikum får lejlighed til at give dem gode råd og træffe nogle valg for dem.

Jeg har skudt mig selv for sidste gang kan opleves på AAT Stream 3. og 17. marts samt 7. april. Læs mere her.