Ugens udgave af ISCENE Aktuelt tager dig en tur gennem den sidste uges nyheder og anmeldelser fra scenekunstens verden, og sætter fokus på Teater Sort/Hvids nye scene for musikdramatik, der åbner i aften.

Teater Sort/Hvids kunstneriske direktør Christian Lollike fortæller om projektet, mens scenograf Julian Toldam Juhlin taler om en af forestillingerne i scenens åbningsprogram, Dies Irae, som han sammen med Christian Albrechtsen står bag scenografi, koncept og iscenesættelse af.

Du kan lytte til podcasten her:

Note: Vi er blevet gjort opmærksomme på, at det i udsendelsen kan opfattes som om, Julian Toldam Juhlin har stået for at iscenesætte hele det musikalske program. Det præciseres derfor, at Sort/Hvids åbningsprogram består af syv værker produceret af forskellige kunstnere. Juhlin og Albrechtsen står kun for produktionen af Dies Irae.

Du finder tidligere udgaver af ISCENE Aktuelt samt andre af ISCENEs podcasts her.