Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

ISCENE Aktuelt – uge 40

Ugens udgave af ISCENE Aktuelt tager dig en tur gennem den sidste uges nyheder og anmeldelser fra scenekunstens verden, og sætter fokus på Teater Sort/Hvids nye scene for musikdramatik, der åbner i aften.

Teater Sort/Hvids kunstneriske direktør Christian Lollike fortæller om projektet, mens scenograf Julian Toldam Juhlin taler om en af forestillingerne i scenens åbningsprogram, Dies Irae, som han sammen med Christian Albrechtsen står bag scenografi, koncept og iscenesættelse af.

Annonce

Du kan lytte til podcasten her:

Note: Vi er blevet gjort opmærksomme på, at det i udsendelsen kan opfattes som om, Julian Toldam Juhlin har stået for at iscenesætte hele det musikalske program. Det præciseres derfor, at Sort/Hvids åbningsprogram består af syv værker produceret af forskellige kunstnere. Juhlin og Albrechtsen står kun for produktionen af Dies Irae.

Du finder tidligere udgaver af ISCENE Aktuelt samt andre af ISCENEs podcasts her.

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Alex Hein
Alex Hein
Vært på ISCENE AKTUELT og studerende på Danmarks Medie og Journalisthøjskole.
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...