Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

Teater Vestvoldens nye teaterhus åbner i dag

I Hvidovre bymidte ligger den historiske kulturinstitution Risbjerggaard, som er blevet omdannet til et kulturhus, hvor Teater Vestvolden bliver midtpunkt med to nye teatersale, som nu står klar til at blive indtaget af publikum.

I dag kan Teater Vestvolden endelig tage deres nye teatersal i brug. Det sker, når teatret i samarbejde med Hvidovre Kommune inviterer til åbningen af Kulturhus Risbjerggaard, som blandt andet byder på gratis koncerter, talks og kunst.

Repremieren på Teater Vestvoldens forestilling Zappa markerer åbningen af teatrets nye rammer, og Teater Vestvoldens teaterchef Stephan Pollner ser frem til endelig at kunne åbne dørene for det nye teater.

“Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye fantastiske teater- og kulturhus, som vil styrke Teater Vestvolden og bidrage til den allerede igangværende positive udvikling, som Hvidovre er inde i som kulturby. Vi kan ikke vente med at præsentere en masse fede teaterforestillinger og arrangementer i vores nye topmoderne teatersale og ser meget frem til at samarbejde med Kulturhus Risbjerggaard og foreningslivet i Hvidovre,” siger teaterchef Stephan Pollner. 

Åbningsprogrammet byder desuden på en række koncerter, talks og stand-up.

Se hele programmet for dagens åbningsfest her.

LÆS OGSÅ: Teater Vestvolden modtager stor donation til ny teaterbygning

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...

Er kulturjournalistikken blevet for doven?

På Fyn er de store kulturinstitutioner gået sammen med...

Årets Reumert indfører kønsneutrale priser

Fra og med i år vil der ikke længere...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og rum i en verden af mudder, vand, urjordiske norner, fallerede fiskere og entreprenante politikertyper. Den...