Populært lige nu

Aarhus Teater udskifter fire skuespillere i det faste ensemble

Aarhus Teater ansætter fire unge skuespillere til teatrets ensemble med start fra sæson 2024/25. Samtidig siger teatret farvel til fire af de nuværende ensembleskuespillere,...
Annoncespot_imgspot_img

Teater Vestvoldens nye teaterhus åbner i dag

I Hvidovre bymidte ligger den historiske kulturinstitution Risbjerggaard, som er blevet omdannet til et kulturhus, hvor Teater Vestvolden bliver midtpunkt med to nye teatersale, som nu står klar til at blive indtaget af publikum.

I dag kan Teater Vestvolden endelig tage deres nye teatersal i brug. Det sker, når teatret i samarbejde med Hvidovre Kommune inviterer til åbningen af Kulturhus Risbjerggaard, som blandt andet byder på gratis koncerter, talks og kunst.

Annonce

Repremieren på Teater Vestvoldens forestilling Zappa markerer åbningen af teatrets nye rammer, og Teater Vestvoldens teaterchef Stephan Pollner ser frem til endelig at kunne åbne dørene for det nye teater.

“Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye fantastiske teater- og kulturhus, som vil styrke Teater Vestvolden og bidrage til den allerede igangværende positive udvikling, som Hvidovre er inde i som kulturby. Vi kan ikke vente med at præsentere en masse fede teaterforestillinger og arrangementer i vores nye topmoderne teatersale og ser meget frem til at samarbejde med Kulturhus Risbjerggaard og foreningslivet i Hvidovre,” siger teaterchef Stephan Pollner. 

Åbningsprogrammet byder desuden på en række koncerter, talks og stand-up.

Se hele programmet for dagens åbningsfest her.

LÆS OGSÅ: Teater Vestvolden modtager stor donation til ny teaterbygning

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annoncespot_img