Populært lige nu

Læs anmeldelser af forestillinger, du kan opleve på KLAP Festival i Esbjerg

KLAP - Teaterfestival for små og store, der før hed Aprilfestival, afholdes i år i Esbjerg. Festivalen afvikles 14.-21. april. Årets program byder på...

De glemte kroppe i moderne dans

Foreningen for integreret moderne dans har 10-års-jubilæum og inviterer i den anledning til Festivalen PÅ TVÆRS den 12.-14. april. Kunstnerisk leder Janne Weidinger Kristensen...

★★★★★☆ Aarhus Revyen 2024 – ung, blæret musikalsk revy har karakter

Aarhus Revyen, Hermans, Tivoli Friheden
Annoncespot_imgspot_img

Tidligere udviklingschef bliver ny producent på Blaagaard Teater 

Mie Kanø er fra 1. juni 2023 ansat som producent på Blaagaard Teater på Nørrebro.

Mie Kanø har været en del af teatret i fem år. Først som assisterende producent og senere som  udviklingschef hvor de primære arbejdsopgaver har været krydsfeltet mellem publikumsudvikling,  projektudvikling og organisationsudvikling. Heriblandt har hun også været inde over teatrets identitets- og navneskifte. 

Udover at være uddannet fra Aarhus i dramaturgi har Mie Kanø en diplomuddannelse i  producentvirksomhed og kulturledelse fra Den Danske Scenekunstskole. 

Mie Kanø om den nye stilling

“Som producent på teatret kommer jeg til at have begge mine ben solidt plantet i teatrets mange projekter, hvor jeg er med til at lede dem fra idé til forestilling. Derudover kommer jeg, sammen med Sargun og den nye administrative leder, til at fortsætte med teatrets strategiske udviklingsarbejde, der gør, at vi kan blive ved med at være det forandringsskabende teater, som vi ønsker at være overfor publikum og scenekunstaktører.  

Der er så mange spændende kunstnere, særligt også nye kunstnere, der banker på vores dør og vil samskabe med os. Det vil jeg gerne være med til, at vi kan gøre på en professionel og bæredygtig måde. 

Som producent på Blaagaard Teater ønsker jeg at være med til at skabe en af landets bedste og mest attraktive arbejdspladser for branchens kunstnere og freelancere. Jeg ønsker at være med til at sikre en kultur, der fordrer et trygt, sjovt, fagligt og inspirerende arbejdsmiljø. Der skal være højt til loftet, men ikke langt til ansvarlighed. 

Jeg glæder mig til at samskabe med kunstnere, producenter, designere og samarbejdspartnere og til at være med til at realisere teatrets projekter og ambitioner om at skabe en mere mangfoldig scenekunstkultur i Danmark,” fortæller Mie Kanø.  

Seneste

★★★★☆☆ Bone Whispers og Urbane Saints – Dansehviskere på himmelfart

Lene Boel og det internationale kompagni, Next Zone, havde...

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Bone Whispers og Urbane Saints – Dansehviskere på himmelfart

Lene Boel og det internationale kompagni, Next Zone, havde...

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på...

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i...

Flere unge går i Det Kongelige Teater – interview med Kasper Holten

Den seneste årsrapport fra Det Kongelige Teater viser både...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Bone Whispers og Urbane Saints – Dansehviskere på himmelfart

Lene Boel og det internationale kompagni, Next Zone, havde torsdag aften premiere på Bone Whispers og Urbane Saints på Aveny-T. Syv forskellige dansere hvirvler,...

Silas Holst stopper som professionel danser

Silas Holst har snart danset for sidste gang på de skrå brædder, hvor han ikke længere skal have de store danseroller i musicals. Det...