Populært lige nu

Her er de otte nominerede skuespillere til Teaterflisen 2024

Nu kan hele landet igen være med til at afgøre, hvilken kendt skuespiller, der i år skal have sin bronzekarikatur støbt ned i en...

Bud på ny scenekunstreform: Seks indsatsområder skal bringe scenekunsten ind i fremtiden 

Dansk Teater fremlagde mandag deres forslag til en eventuelt kommende scenekunstreform, da Scenekunstens Årsmøde løb af stablen i Skuespilhuset under CPH STAGE.  Dansk Teater har...
Annoncespot_imgspot_img

Tidligere udviklingschef bliver ny producent på Blaagaard Teater 

Mie Kanø er fra 1. juni 2023 ansat som producent på Blaagaard Teater på Nørrebro.

Mie Kanø har været en del af teatret i fem år. Først som assisterende producent og senere som  udviklingschef hvor de primære arbejdsopgaver har været krydsfeltet mellem publikumsudvikling,  projektudvikling og organisationsudvikling. Heriblandt har hun også været inde over teatrets identitets- og navneskifte. 

Udover at være uddannet fra Aarhus i dramaturgi har Mie Kanø en diplomuddannelse i  producentvirksomhed og kulturledelse fra Den Danske Scenekunstskole. 

Mie Kanø om den nye stilling

“Som producent på teatret kommer jeg til at have begge mine ben solidt plantet i teatrets mange projekter, hvor jeg er med til at lede dem fra idé til forestilling. Derudover kommer jeg, sammen med Sargun og den nye administrative leder, til at fortsætte med teatrets strategiske udviklingsarbejde, der gør, at vi kan blive ved med at være det forandringsskabende teater, som vi ønsker at være overfor publikum og scenekunstaktører.  

Der er så mange spændende kunstnere, særligt også nye kunstnere, der banker på vores dør og vil samskabe med os. Det vil jeg gerne være med til, at vi kan gøre på en professionel og bæredygtig måde. 

Som producent på Blaagaard Teater ønsker jeg at være med til at skabe en af landets bedste og mest attraktive arbejdspladser for branchens kunstnere og freelancere. Jeg ønsker at være med til at sikre en kultur, der fordrer et trygt, sjovt, fagligt og inspirerende arbejdsmiljø. Der skal være højt til loftet, men ikke langt til ansvarlighed. 

Jeg glæder mig til at samskabe med kunstnere, producenter, designere og samarbejdspartnere og til at være med til at realisere teatrets projekter og ambitioner om at skabe en mere mangfoldig scenekunstkultur i Danmark,” fortæller Mie Kanø.  

Seneste

Teater Fluks i nyt samarbejde om hjemstavnspoesi

Syv kommuner, syv unikke vandreforestillinger, et stort tværkommunalt samarbejde...

Dukkeværkstedets magiske univers

Interview med dukkemager Amanda Axelsen Sigaard

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Teater Fluks i nyt samarbejde om hjemstavnspoesi

Syv kommuner, syv unikke vandreforestillinger, et stort tværkommunalt samarbejde...

Dukkeværkstedets magiske univers

Interview med dukkemager Amanda Axelsen Sigaard

Cikaros i Tid i rum – interview med Signe Løve Anderskov

Der mangler ikke kun scener, men også prøvelokaler til...

Revy Danmark modtager midler til fejring af revyens 175 år 

Kulturministeriet meddeler i en pressemeddelelse i dag, at et...
Annonce
Annonce

To scenekunstnere blandt de nominerede til Kulturministeriets ligestillingspris- og diversitetspris

Der er i alt 12 nominerede til årets Bodil Koch pris, som er Kulturministeriets ligestillings- og diversitetspris. Blandt årets nominerede er skuespiller Marie-Lydie Nokouda og...

Teater Fluks i nyt samarbejde om hjemstavnspoesi

Syv kommuner, syv unikke vandreforestillinger, et stort tværkommunalt samarbejde og samarbejde med lokale kunstnere, inddragelse af lokale unge og en meget stor mængde hjemstavnspoesi...

Dukkeværkstedets magiske univers

Interview med dukkemager Amanda Axelsen Sigaard