Populært lige nu

★★★★☆☆ Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet – råt, scenisk opråb

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet på Aalborg Teater giver krop til Glenn Bechs manifest i en poetisk, rørende og kompromisløs forestilling forløst af...

The female gaze i horrorformat – interview om Den anden på Sydhavn Teater

Performer Katrine Leth og scenograf Freya Sif Hestnes undersøger kærlighedens komplekse natur i deres horror-inspirerede forestilling DEN ANDEN, der er aktuel på Sydhavn Teater....

Open call – Teater Får302

Deadline: 2. januar 2024
Annoncespot_imgspot_img

Tidligere udviklingschef bliver ny producent på Blaagaard Teater 

Mie Kanø er fra 1. juni 2023 ansat som producent på Blaagaard Teater på Nørrebro.

Mie Kanø har været en del af teatret i fem år. Først som assisterende producent og senere som  udviklingschef hvor de primære arbejdsopgaver har været krydsfeltet mellem publikumsudvikling,  projektudvikling og organisationsudvikling. Heriblandt har hun også været inde over teatrets identitets- og navneskifte. 

Udover at være uddannet fra Aarhus i dramaturgi har Mie Kanø en diplomuddannelse i  producentvirksomhed og kulturledelse fra Den Danske Scenekunstskole. 

Mie Kanø om den nye stilling

“Som producent på teatret kommer jeg til at have begge mine ben solidt plantet i teatrets mange projekter, hvor jeg er med til at lede dem fra idé til forestilling. Derudover kommer jeg, sammen med Sargun og den nye administrative leder, til at fortsætte med teatrets strategiske udviklingsarbejde, der gør, at vi kan blive ved med at være det forandringsskabende teater, som vi ønsker at være overfor publikum og scenekunstaktører.  

Der er så mange spændende kunstnere, særligt også nye kunstnere, der banker på vores dør og vil samskabe med os. Det vil jeg gerne være med til, at vi kan gøre på en professionel og bæredygtig måde. 

Som producent på Blaagaard Teater ønsker jeg at være med til at skabe en af landets bedste og mest attraktive arbejdspladser for branchens kunstnere og freelancere. Jeg ønsker at være med til at sikre en kultur, der fordrer et trygt, sjovt, fagligt og inspirerende arbejdsmiljø. Der skal være højt til loftet, men ikke langt til ansvarlighed. 

Jeg glæder mig til at samskabe med kunstnere, producenter, designere og samarbejdspartnere og til at være med til at realisere teatrets projekter og ambitioner om at skabe en mere mangfoldig scenekunstkultur i Danmark,” fortæller Mie Kanø.  

Seneste

Nyhedsbrev

Annoncespot_imgspot_img

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Dansk Teater 300 År lukker og slukker

Efter en veloverstået fejring af 300-året for dansk scenekunst i efteråret 2022, kunne Foreningen Dansk Teater 300 År endegyldigt lukke ned i den 22....