Populært lige nu

Annoncespot_imgspot_img

Aline Storm bliver ny administrativ leder på Blaagaard Teater

Den 7. august 2023 tiltræder Aline Storm som ny administrativ leder af Blaagaard Teater på Nørrebro.

Aline Storm har mere end 15 års erfaring i krydsfeltet mellem drift, økonomi og strategisk udvikling  indenfor scenekunsten. Aline Storm har tidligere været souschef på Udviklingsplatformen for Scenekunst og mangeårig producent for blandt andet Kitt Johnson.

Annonce

Aline vil som ny administrativ leder på Blaagaard Teater bidrage med al sin erfaring og engagement til, at teatret opfylder sine mål og realiserer sine visioner.

“Blaagaard Teater hviler på en stærk, værdibaseret vision om at skabe forandring, og stillingen som administrativ leder er for mig en helt enestående mulighed for at være med til at rykke ved noget – publikumsmæssigt, kunstnerisk og organisatorisk. Vi må og skal have en mere mangfoldig scenekunstkultur i Danmark, og det er et ansvar, jeg gerne vil være med til at tage. Blaagaard Teater har i løbet af få år markeret sig som first mover indenfor dette område – både på og bag scenen, med fokus på diversitet, repræsentation og tilgængelighed. Det er for mig et enormt meningsfuldt arbejde,” udtaler Aline Storm.  

Blaagaard Teater siger farvel til Maja Ries, som har ledet Teater Grob de sidste 18 år. Maja tiltræder som den nye administrative leder på Mungo Park i Allerød den 19. juni 2023. Maja Ries har siden 2009 været administrativ leder på Nørrebrogade 37, hendes kontinuerlige indsats vil blive savnet. “Jeg vil gerne takke Maja Ries for hendes store og vedholdende arbejde med teatrets drift og udvikling gennem alle årene,” siger teaterdirektør Sargun Oshana. 

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce