Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

Maja Ries er ny administrativ leder på Mungo Park

Maja Ries kommer med 18 års erfaring fra en identisk stilling på Blaagaard Teater på Nørrebro. Hun starter 19. juni 2023 på Mungo Park i Allerød.

Efter 15 år på posten som administrativ leder af Mungo Park takkede Jakob Holm af den 1. april for at tiltræde en tilsvarende stilling hos instruktør Tue Bierings kompagni, Fix&Foxy. 

Ind kommer administrativ leder af Blaagaard Teater (tidl. Teater Grob), Maja Ries, som nu blandt andet får ansvaret for planlægning, strategi, økonomi, billetsalg og publikumsudvikling på Mungo Park.

Stor faglig indsigt

Maja Ries har stor erfaring fra sit virke på Blaagaard Teater samt fra en række bestyrelsesposter hos bl.a. Det Københavnske Teatersamarbejde, Dansehallerne og den årlige teaterfestival CPH STAGE.   

“Maja er den helt rigtige til at overtage efter en så mangefacetteret og stærk lederprofil, som Jakob Holm var på Mungo Park, og som han kommer til at være hos heldige Fix&Foxy. Jeg vil gerne takke Jakob af hele mit hjerte for hans kæmpestore indsats for Mungo Park,” siger teaterdirektør på Mungo Park Anna Malzer og tilføjer:

“Maja er en kompetent og ordentlig leder med drivkraft, ideer og stor faglig indsigt. Jeg er sikker på, at Maja kommer til at drive Mungo Parks teater-ekspedition fremad med sikker og stabil hånd, samtidig med at hun kommer til at få øje på nye veje vi kan gå. Jeg glæder mig meget til samarbejdet!”

Et skridt op af karrierestigen

For Maja Ries er stillingen hos Mungo Park et skridt op ad karrierestigen:

“Mungo Park er et fantastisk teater med en spændende organisation som ensemble- og repertoireteater, og har masser af vokseværk med både national turné, egnsteateraftale i Gladsaxe og faste samarbejder på Vestegnen. Det glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af og løfte til nye højder. Jeg har haft en vidunderlig tid på Blaagaard Teater, og vil gerne takke alle de mange fantastiske medarbejdere, samarbejdspartnere, publikummer og bestyrelsesmedlemmer, som jeg har arbejdet sammen med i løbet af alle årene. Jeg føler, at det er et perfekt tidspunkt for mig at give stafetten videre til en ny og tage springet til Mungo Park i Allerød efter Sargun Oshanas nu to år på posten som teaterdirektør, et solidt profil- og navneskift og stor kunstnerisk og publikumsmæssig succes. Mungo Park har bl.a. lige åbnet den nye teatersal, og er et virkeligt spændende og inspirerende sted, hvor jeg ser mange udviklingsmuligheder, bl.a. inden for publikumsudvikling og internationalt samarbejde,” udtaler hun.

Om Maja Ries

Uddannet i Teatervidenskab, Kulturformidling og Moderne Kultur fra Københavns Universitet.

Har siden 2005 været producent og administrativ leder på Teater Grob, som i 2022 skiftede navn til Blaagaard Teater. 

Hun har arbejdet i teaterbranchen i over 20 år og produceret over 100 forestillinger, herunder flere Reumertvindere, såsom Hjem kære hjem, Peter og elgen og Hår på den samt flere internationale samarbejdsproduktioner, senest Ulysses European Odyssey med et samlet budget på 13 mio. kr. 

Hun er stedfortrædende bestyrelsesleder for Det Københavnske Teatersamarbejde, bestyrelsesmedlem i Dansehallerne, medstifter af og bestyrelsesmedlem for teaterfestivalen CPH STAGE og bestyrelsesleder for Odsherred Teater. 

Seneste

Aalborg Teater får ny ledelse

Aalborg Teater meddeler i dag, at to nye direktører...

★★★★★☆ Amager Revyen 2024 – smittende spilleglæde i stærkt tekstunivers

Amager Revyen 2024 bobler af gode tekster, der med...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Aalborg Teater får ny ledelse

Aalborg Teater meddeler i dag, at to nye direktører...

★★★★★☆ Amager Revyen 2024 – smittende spilleglæde i stærkt tekstunivers

Amager Revyen 2024 bobler af gode tekster, der med...

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...
Annonce
Annonce

Aalborg Teater får ny ledelse

Aalborg Teater meddeler i dag, at to nye direktører er fundet og fastansat. Claus Nørgaard Poulsen, der har været midlertidig direktør siden februar, bliver...

★★★★★☆ Amager Revyen 2024 – smittende spilleglæde i stærkt tekstunivers

Amager Revyen 2024 bobler af gode tekster, der med afsæt i det lokale satiriserer svært underholdende over samtiden. Den lille storbyrevy i det mikroskopiske...