Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Let’s Talk About Diversity – seminar under ILT21

Seminaret Let’s Talk about diversity, der afholdes de kommende dage som en del af årets ILT Festival, handler om praksisser for diversitet i scenekunstbranchen. Interesserede kan deltage på Teatret Svalegangen i Aarhus eller se med online.

I forbindelse med ILT festivalen 2021 afholdes brancheeventet Let’s Talk about diversity – moving beyond representation and into the difficult structures of change i samarbejde mellem ILT Festival, Forskningsgruppen Paradigms of Dramaturgy på Aarhus Universitet, Foreningen af Danske DramaturgerApplaus og Performing Arts Platform.

Annonce

For dialog og refleksion

Arrangementet er et to-dages seminar med oplægsholdere fra både ind- og udland, der deler ud af egen praksis i arbejdet mod at skabe større diversitet i branchen – både på og bag scenen, blandt publikum og i vores institutioner. Den lokale forankring er udgangspunktet, og der vil til seminaret også være muligheder for at reflektere over den enkelteinstitutions muligheder for at fremme diversiteten.

Formålet med seminaret er at starte en bred og åben dialog om, hvordan der skabes større diversitet i den danske scenekunstbranche. Seminaret er tænkt som en mulighed for at nuancere diversitetsbegrebet, dele erfaringer, opdage og undersøge hvilke mulige praksisser, der kan være med til at fordre dette i fremtiden. 

 Let’s Talk about diversity foregår d. 27. – 28. maj, begge dage fra 13 – 16.15 på Teatret Svalegangen i Aarhus. Seminaret afholdes også online.

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig seminaret her.

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...