Populært lige nu

Små storbyteatre – kommunalpolitikerne fastholder et bredt teaterliv i København

11 københavnske teatre får status som små storbyteatre i perioden 2025-2028. To andre teatre får støttemidler fra en anden pulje, et teater tages helt...

Teatergrad – Hvad så nu? Hvad gør I uden bevilling?

I denne uge mistede Teatergrad status og den medfølgende støtte som lille storbyteater i København. Teatrets to ledere, Pelle Nordhøj Kann og Christine Worre...
Annoncespot_imgspot_img

Liv Helm: “Alle mine forestillinger er psykoser”

I denne udgave af ISCENEs podcast Instruktøren har ordet fortæller instruktør Liv Helm om at lave historier, der viser mennesker på kanten af deres eksistens – hvor tabet af mening og det eksistentielle vokser sammen.

Liv Helm er 34 år og er uddannet sceneinstruktør fra Den Danske Scenekunstskole i 2015. Hendes interesse for instruktørfaget startede i Berlin i 2005. Hun debuterede med forestillingen Overload på Odense Teater som blev reumertnomineret til Årets Særpris. I 2016 modtog hun Teaterkatten og en Reumert Talentpris.

Liv Helm har instrueret forestillinger på alle de større teatre rundt om i Danmark, bl.a. Dødshjælp på Mungo Park Kolding, De Rene Rum på Aarhus Teater og Transfervindue på Det Kongelige Teater. Liv arbejder med lyd som en bærende faktor i hendes kunstneriske værker, som ud over teaterforestillinger også rummer audiowalks, radiodrama og site specific-projekter. Hun er medlem af bestyrelsen på scenekunstudviklingsplatformen HAUT, hvor hun også tidligere har været kunstnerisk leder.

Hun er netop nu aktuel med forestillingen Frit Flet på Sort/Hvid og Mungo Park Kolding.

liv helm
Hannah Schneider, Franciska Zahle og Liv Helm. Foto: Kia Hartelius

Læs mere her

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce

Nikolaj Mineka: Applaus bidrager til at flytte fokus væk fra mediernes ansvar

"Kun ved at stå sammen og holde fokus kan vi skabe den forandring, der er nødvendig for at vende denne uheldige udvikling". Sådan skriver...