Del

Nykøbing Falster Revyen offentliggør i dag sidste navn på næste års revyhold. Det bliver skuespiller og danser Silas Holst.

”Jeg er simpelthen så glad for, at Silas meget hurtigt takkede JA til at medvirke i Nykøbing Falster Revyen – det er et scoop, synes jeg. Jeg har faktisk været så heldig at arbejde sammen med Silas tilbage i 2011, hvor han var koreograf i Ganløse Revyen, hvor jeg på daværende tidspunkt var kapelmester” siger Nykøbing Falster Revyens direktør Mickey Pless.

Silas Holst er blandt andet kendt for sin medvirken i Vild Med Dans på TV2, som han har vundet 3 gange, senest sammen med skuespilleren Jakob Fauerby i 2019. Men revyen er ikke helt ny for Silas, da han som danser medvirkede i Cirkusrevyen i 2006 og 2007, og var skuespiller i Rottefælden i Svendborg tilbage i 2014, som han modtog en talentpris for ved Revyernes Revy.

”Jeg så Silas i Rottefælden i 2014 og han gjorde det glimrende, og for flere år tilbage så jeg Silas i Musicalen Crazy For You på Det Ny Teater i København, og her blev jeg blæst bagover af talent. Derfor var det helt naturligt for mig at spørge, om han ville medvirke i 2021 og det bedste var, at han faktisk ikke skulle tænke meget over det, men sagde JA meget hurtigt. Revygenren fornyer sig hele tiden og heldigvis for det, og derfor skal vi også give plads til nye unge skuespillere, som kan være med til at føre revyen videre i mange år endnu, og der er Silas et rigtig godt bud på en spiller, som både kan og vil det. Så skader det altså heller ikke, at manden både synger og danser rigtig godt og har begge ben solidt plantet på jorden, og som elsker det festlige, folkelige og fornøjelige” udtaler Mickey Pless.

”Det er en drøm, som er gået i opfyldelse for mig. Jeg har længe gerne ville prøve flere kræfter med revyen, så da Mickey ringede, sprang jeg til med det samme. At det så oven i hatten er Nykøbing Falster Revyen, som jeg skal medvirke i, er bare endnu et stort plus. Jeg er piv stolt af at være blevet spurgt og være med på holdet sammen med så garvede revykræfter, og jeg glæder mig rigtig meget til at lære Nykøbing Falster og omegn bedre at kende” siger Silas Holst.

Udover Silas Holst står også Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Rikke Buch Bendtsen og Rasmus Krogsgaard på scenen. Sidstnævnte er også instruktør på revyen. Mickey Pless er foruden direktør også kapelmester for sit swingende revyorkester.

Revyen får premiere den 10. juni 2021 og spiller frem til den 21. august 2021. Læs mere her