Del

Med RE:LOCATIONS får Danmark en digital teaterfestival, der byder publikum foran skærmene ind til urpremierer på både danske og internationale teaterproduktioner skabt direkte til det digitale medie.

Danmarks første digital first teaterfestival RE:LOCATIONS lander lige inden genåbningen af teatrene den 21. april – 9. maj 2021. Festivalen finder sted over hele verden i alle de byer, hvor publikum logger ind for at få en unik live teateroplevelse.

Alle forestillinger på RE:LOCATIONS er produceret direkte til den digitale scene. Det er en ny genre inden for scenekunst: digital first teaterforestillinger.

Ny forestilling fra Fix&Foxy på RE:LOCATIONS

Under festivalen er der urpremiere på to helt nye co-produktioner, Avatar Me af danske Fix&Foxy og TM af belgiske Ontroerend Goed.

Med Fix&Foxys Avatar Me køber publikum en personlig live-forestilling, hvor de i 45 minutter skal leve et andet menneskes liv et andet sted i verden. De medvirkende er et internationalt cast fra Sydafrika, Brasilien, Moldavien, Indien m.fl. Via live stream ser man med et andet menneskes øjne og styrer personens handlinger et andet sted i verden. I en tid hvor vi alle tilbringer det meste af tiden isoleret, hvor ferierejser er en fjern drøm og hvor mødet med resten af verden er begrænset, sender Avatar Me publikum på en anderledes og personlig  rejse ud over grænserne.

Avatar Me leger med en meget simpel idé om at leve et andet menneskes liv for et øjeblik og i det her tilfælde et menneske, som befinder sig et helt andet sted i verden – langt fra dig selv. Det handler om at købe sig til et andet menneske og om kontrol. For mig er der vildt store potentialer i den teknologi, vi allerede alle sammen har og bruger til daglig,” udtaler instruktør og kunstnerisk leder på Fix&Foxy, Tue Biering, i en pressemeddelelse fra festivalen.

Billetter til forestillingerne kan købes på RE:LOCATIONS hjemmeside, der åbner i dag kl. 11. Du finder hjemmesiden her.

Kilde: Pressemeddelelse

RE:LOCATIONS festivalen er produceret af Wildtopia og præsenteres sammen med teaterpartnerne Teater Nordkraft i Aalborg og Teater Viirus i Helsinki.