Populært lige nu

Små storbyteatre – kommunalpolitikerne fastholder et bredt teaterliv i København

11 københavnske teatre får status som små storbyteatre i perioden 2025-2028. To andre teatre får støttemidler fra en anden pulje, et teater tages helt...

Teatergrad – Hvad så nu? Hvad gør I uden bevilling?

I denne uge mistede Teatergrad status og den medfølgende støtte som lille storbyteater i København. Teatrets to ledere, Pelle Nordhøj Kann og Christine Worre...
Annoncespot_imgspot_img

Preben Kristensen medvirker i EsbjergRevyen 2024

Når EsbjergRevyen får premiere den 1. februar 2024 er det med Trine Gadeberg, Jan Svarrer, Teit Samsø og Preben Kristensen på scenen.

”Jeg er utrolig stolt af, at vi som en forholdsvis lille revy kan præsentere så stærkt et hold. Jeg kunne næsten ikke tro det, da det lykkedes at få alle i hus, og jeg er nærmest lykkelig lige nu,” siger Hanne Bjørnskov, der ejer og driver revyen.

”I år gik det rigtigt godt med revyen, der fik lutter 5-stjernede anmeldelser, og stående bifald fra publikum hver aften. Så jeg vover pelsen og udvider allerede nu med to ekstra forestillinger, så vi kommer til at spille 14 i alt i perioden 1. – 24. februar”.

Holdet til EsbjergRevyen 2024

Trine Gadeberg, der også instruerede årets revy i Esbjerg, skal være instruktør på EsbjergRevyen 2024. Jan Svarrer har været med i EsbjergRevyen siden starten og udover tekster til hertil er han også fast leverandør af tekster til Cirkusrevyen og landets øvrige revyer.

Teit Samsø, der er uddannet musicalperformer fra Fredericia Musicalakademi, skulle oprindeligt have været med i EsbjergRevyen i 2020, som blev aflyst pga. af corona, men i 2024 er han med på holdet. Tidligere i år medvirkede Teit Samsø i Sønderborg Sommerrevy Show, ligesom han har turneret landet rundt med The Boy Band Tour. Og så modtog Teit for nylig Revy Talentprisen ved revyernes årlige prisuddelingsshow Revyernes Revy.

Sidste mand på scenen er Preben Kristensen. Han er en af landets mest folkekære og alsidige skuespillere med en lang karriere inden for både teater, tv, film, musik og comedy. Senest har han stået på scenen i Hjørring Revyen bla. sammen med Trine Gadeberg.

Kapelmester er igen Peter Bom, og Jens Frausing er scenograf – de har begge været med siden starten, så revyen er i trygge musikalske og visuelle hænder hos dem.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce

Nikolaj Mineka: Applaus bidrager til at flytte fokus væk fra mediernes ansvar

"Kun ved at stå sammen og holde fokus kan vi skabe den forandring, der er nødvendig for at vende denne uheldige udvikling". Sådan skriver...