Populært lige nu

Doktor Dans gjorde dansk ballet verdensberømt

Danmark har mistet sin legendariske balletformidler med det ikoniske skæg og den elegante humor. Erik Aschengreen døde få timer efter, at han havde været...

Ny model for kunstnerisk udvikling på Teater Momentum

Interview med Jeppe Sand

★★★★★☆ Supermagt – begavet, musikalsk satire i særklasse

DJØFstortion-darlingen, den uhyre produktive satiresekstet MAGT, er på banen med deres nye show Supermagt, der indeholder nye varianter på gruppens kendte formater. Denne gang...
Annoncespot_imgspot_img

Preben Kristensen medvirker i EsbjergRevyen 2024

Når EsbjergRevyen får premiere den 1. februar 2024 er det med Trine Gadeberg, Jan Svarrer, Teit Samsø og Preben Kristensen på scenen.

”Jeg er utrolig stolt af, at vi som en forholdsvis lille revy kan præsentere så stærkt et hold. Jeg kunne næsten ikke tro det, da det lykkedes at få alle i hus, og jeg er nærmest lykkelig lige nu,” siger Hanne Bjørnskov, der ejer og driver revyen.

”I år gik det rigtigt godt med revyen, der fik lutter 5-stjernede anmeldelser, og stående bifald fra publikum hver aften. Så jeg vover pelsen og udvider allerede nu med to ekstra forestillinger, så vi kommer til at spille 14 i alt i perioden 1. – 24. februar”.

Holdet til EsbjergRevyen 2024

Trine Gadeberg, der også instruerede årets revy i Esbjerg, skal være instruktør på EsbjergRevyen 2024. Jan Svarrer har været med i EsbjergRevyen siden starten og udover tekster til hertil er han også fast leverandør af tekster til Cirkusrevyen og landets øvrige revyer.

Teit Samsø, der er uddannet musicalperformer fra Fredericia Musicalakademi, skulle oprindeligt have været med i EsbjergRevyen i 2020, som blev aflyst pga. af corona, men i 2024 er han med på holdet. Tidligere i år medvirkede Teit Samsø i Sønderborg Sommerrevy Show, ligesom han har turneret landet rundt med The Boy Band Tour. Og så modtog Teit for nylig Revy Talentprisen ved revyernes årlige prisuddelingsshow Revyernes Revy.

Sidste mand på scenen er Preben Kristensen. Han er en af landets mest folkekære og alsidige skuespillere med en lang karriere inden for både teater, tv, film, musik og comedy. Senest har han stået på scenen i Hjørring Revyen bla. sammen med Trine Gadeberg.

Kapelmester er igen Peter Bom, og Jens Frausing er scenograf – de har begge været med siden starten, så revyen er i trygge musikalske og visuelle hænder hos dem.

Seneste

Nyhedsbrev

Annoncespot_img

Udforsk videre

★★★★★☆ CAKE – kagen er proppet med popkulørt, pangfarvet plastic fantastic

Igen i år leverer Wallmans med CAKE et superprofessionelt...

Hermed en opfordring til en fortsat fagstærk dialog om kritik

På ISCENE bringer vi omkring 300 anmeldelser om året....

Horsens Teaterfestival 2023 – alsidigt program med tiltro til de unge

I den forgangne weekend var gader, pladser og sale...
Annonce
Annonce

★★★★★☆ CAKE – kagen er proppet med popkulørt, pangfarvet plastic fantastic

Igen i år leverer Wallmans med CAKE et superprofessionelt show, der ikke giver sig ud for at være noget som helst andet og som...