Populært lige nu

Her er de otte nominerede skuespillere til Teaterflisen 2024

Nu kan hele landet igen være med til at afgøre, hvilken kendt skuespiller, der i år skal have sin bronzekarikatur støbt ned i en...

Bud på ny scenekunstreform: Seks indsatsområder skal bringe scenekunsten ind i fremtiden 

Dansk Teater fremlagde mandag deres forslag til en eventuelt kommende scenekunstreform, da Scenekunstens Årsmøde løb af stablen i Skuespilhuset under CPH STAGE.  Dansk Teater har...
Annoncespot_imgspot_img

Bora Boras nye kommercielle chef er fundet

Bora Bora ansætter den erfarne Karin Buhl Slæggerup i en nyoprettet stilling som kommerciel chef. Hun får ansvaret for udvikling af en ny kommerciel strategi, herunder publikumsstrategi og erhvervssamarbejder. Det er et vigtigt skridt i strategien om at styrke Bora Boras position som internationalt teater for dans og scenekunst og forløse teatrets store kunstneriske ambitioner for dansen og det visuelle teater.

”Jeg er stolt af, at vi har haft held med at tiltrække en så erfaren profil som Karin Buhl Slæggerup til vores nyoprettede stilling som kommerciel chef. I det spændende ansøgerfelt udmærkede Karin sig med særdeles stærke resultater inden for salg, partnerskaber og fundraising. Med Karin på holdet er Bora Bora et vigtigt skridt videre i arbejdet for, at dansen skal gøre en forskel i flere menneskers liv,” siger teaterchef Lotte Kofod Ludvigsen.

Fra Fregatten Jylland til Bora Bora

Karin Buhl Slæggerup kommer med stor erfaring i forretningsudvikling og fundraising, bl.a. fra Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, hvor hun var partnerskabs- og udviklingschef. Senest stod hun i spidsen for Fregatten Jylland, hvor hun bl.a. tidligere på året var med til at sikre en fireårig finanslovsbevilling på 13,6 mio. kr. til fregattens vedligehold. Karin, der har en mastergrad i tværmedial kommunikation, har gennem årene opbygget et stort netværk og skabt markante resultater gennem partnerskaber med fonde og virksomheder.

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af teamet hos Bora Bora og være med til at udvikle og styrke en meget unik og internationalt anerkendt kulturinstitution med et stort potentiale. Min erhvervserfaring og kompetencer indenfor marketing, kommunikation og fundraising vil understøtte de øvrige kompetencer i huset, så vi sammen kan nå de ambitiøse mål. Det er også en kæmpe gevinst for mig personligt at blive en del af Bora Boras kreative og inspirerende miljø med dans i verdensklasse,” siger Karin Buhl Slæggerup.

Karin Buhl Slæggerup starter i det nye job den 1. november 2023.

Den nye strategi

Bora Bora – Dans og Visuelt Teater præsenterer dans og scenekunst fra ind- og udland, arrangerer lokale, nationale og internationale festivaler og er et produktionscenter for det lokale dansemiljø i Aarhus. Den nye strategi sætter fokus på fem områder:

Kunstnerisk profil
Bora Bora vil styrke sin profil som internationalt center for dans, der præsenterer det bedste inden for dans og visuelt teater fra Danmark og resten af verden.

Publikum
Bora Bora vil arbejde for, at dansen gør en forskel i flere menneskers liv gennem en ambitiøs publikumsstrategi.

Forretningsudvikling
Bora Bora vil styrke forretningsmodellerne i sine fire eksisterende aktivitetsområder: Scene, produktionshus, residency center og festivalarrangør.

Organisationsudvikling
Bora Bora skal have en effektiv organisation med en god trivsel og et stærkt fællesskab.

Talent, Fællesskaber og Sundhed
Bora Bora vil igangsætte et nyt programområde med særlige indsatser omkring talenter og professionelle inden for dansen, samt udvikle kultur- og sundhedstilbud inden for dans.

Bikubenfonden og Nordisk Kulturfond har støttet Bora Bora i arbejdet med den nye strategiproces.

Seneste

Skal vi nedlægge Statens Kunstfond og lade politikerne uddele kunststøtte?

Kommentar fra Jakob Tekla Jørgensen

Bevilling til BIRCA kickstarter nyt arkiv for kunstneriske undersøgelsesprocesser

Nyt projekt hos BIRCA skal indsamle og dele viden...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Skal vi nedlægge Statens Kunstfond og lade politikerne uddele kunststøtte?

Kommentar fra Jakob Tekla Jørgensen

Bevilling til BIRCA kickstarter nyt arkiv for kunstneriske undersøgelsesprocesser

Nyt projekt hos BIRCA skal indsamle og dele viden...

Fire nye bud på Musical Reading Festival lover godt for genren

Musical Reading Festival bød på indblik i fire nye...

Syv egnsteatre får i alt 8 mio. kr. ekstra om året i årene 2024-2027

Kulturministeriet oplyser i en pressemeddelelse, at det er besluttet...
Annonce
Annonce

Bevilling til BIRCA kickstarter nyt arkiv for kunstneriske undersøgelsesprocesser

Nyt projekt hos BIRCA skal indsamle og dele viden og erfaring, som genereres i den kunstneriske forskning, der går forud for færdige værker og...