Del

I denne udgave af ISCENEs podcast Instruktøren har ordet fortæller instruktør Christoffer Berdal om arbejdet med Shakespeares queer-komedie Helligtrekongersaften – En komedie, der undersøger kærlighedens væsen og kønnenes rolle. For definerer køn måden, vi elsker på og agerer i forhold til at opnå kærlighed? Lyt med her, hvor det skal handle om queer, køn og komedie.


Læs også: Anmeldelsen af Helligtrekongersaften på Grønnegårds Teatret

Christoffer Berdal, f. 1967, er dansk sceneinstruktør, uddannet fra Statens Teaterskole i 1998. Han har instrueret et væld af forestillinger og bl.a. iscenesat Familien Gregersen (2004-2008) og Døden i Venedig (2016).

Christoffer modtog teaterjournalisternes Teaterkatten i 2008 og har udover at været nomineret flere gange til Årets Instruktør af Reumertjuryen modtaget juryens Talentpris i 1999.

Aktuel med forestillingen Helligtrekongersaften på Grønnegårds Teatret i København.

Læs også: Der skal ruskes op i dansk scenekunst – debatindlæg af Christoffer Berdal

Podcasten udarbejdes i et samarbejde mellem ISCENE og Alex Hein.

Alex Hein er scenekunstnerisk iværksætter, sufflør og instruktørassistent på Det Kongelige Teater. Derudover er han kunstnerisk leder af Teater Birgitte og filmselskabet BirgitteFilm, projektleder for teaterformidlinginitiativet Take Me To The Theater og fast teater- og kulturlydreporter hos scenekunstpodcasten Den Fjerde Væg og ISCENE. Alex Hein er en af ISCENEs unge stemmer.

Skuespiller Anna Søgaard Frandsen er speaker. Foto af Christoffer Berdal: Bjarne Stær