Populært lige nu

Små storbyteatre – kommunalpolitikerne fastholder et bredt teaterliv i København

11 københavnske teatre får status som små storbyteatre i perioden 2025-2028. To andre teatre får støttemidler fra en anden pulje, et teater tages helt...

Teatergrad – Hvad så nu? Hvad gør I uden bevilling?

I denne uge mistede Teatergrad status og den medfølgende støtte som lille storbyteater i København. Teatrets to ledere, Pelle Nordhøj Kann og Christine Worre...
Annoncespot_imgspot_img

CPH Stage 2022 åbnes med Hotel Pro Forma

CPH Stage har i dag afsløret de første forestillinger, som spiller under CPH Stage 2022. Alle er forestillinger, der er særligt udvalgt til at spille under festivalen, fordi de er noget ud over det sædvanlige.

CPH Stage 2022 byder både på noget for dig, der elsker at blive rørt, dig, der bare gerne vil grine lidt, dig, der drages af dans og ikke mindst dig, der virkelig gerne vil udfordres, når du går i teatret.

Ny forestilling fra Hotel Pro Forma

Festivalen åbner med en eksplosion af lys, lyd, tekst og farver, når der er københavnerpremiere på Hotel Pro Formas nye forestilling I krydset får de ny sofa.

Forestillingen, der er en co-produktion med Aalborg Teater og skabt i samarbejde med Aveny-T, er baseret på Helle Helles roman De og har Rosalinde Mynster i hovedrollen.

I krydset får de ny sofa spiller under hele festivalen, men har premiere den 1. juni på Aveny-T. Læs mere her.

Årets udvalgte på CPH Stage 2022

Blandt de udvalgte forestillinger på årets festival finder du BaggårdTeatrets humoristiske fortolkning af ligestilling i Argumenter imod kvinder. Der er også mulighed for at opleve en vaske ægte klassiker, nemlig Fix & Foxys forestilling Rocky!.

Og så viser prisbelønnede Uppercut Danseteater hele to af deres højintense forestillinger, nemlig Plejer er død – limbo og Benched.

Læs mere om de forestillinger, der indtil videre er offentliggjorte, her.   

Kilde: CPH Stage

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce

Nikolaj Mineka: Applaus bidrager til at flytte fokus væk fra mediernes ansvar

"Kun ved at stå sammen og holde fokus kan vi skabe den forandring, der er nødvendig for at vende denne uheldige udvikling". Sådan skriver...