Del

CPH Stage har i dag afsløret de første forestillinger, som spiller under CPH Stage 2022. Alle er forestillinger, der er særligt udvalgt til at spille under festivalen, fordi de er noget ud over det sædvanlige.

CPH Stage 2022 byder både på noget for dig, der elsker at blive rørt, dig, der bare gerne vil grine lidt, dig, der drages af dans og ikke mindst dig, der virkelig gerne vil udfordres, når du går i teatret.

Ny forestilling fra Hotel Pro Forma

Festivalen åbner med en eksplosion af lys, lyd, tekst og farver, når der er københavnerpremiere på Hotel Pro Formas nye forestilling I krydset får de ny sofa.

Forestillingen, der er en co-produktion med Aalborg Teater og skabt i samarbejde med Aveny-T, er baseret på Helle Helles roman De og har Rosalinde Mynster i hovedrollen.

I krydset får de ny sofa spiller under hele festivalen, men har premiere den 1. juni på Aveny-T. Læs mere her.

Årets udvalgte på CPH Stage 2022

Blandt de udvalgte forestillinger på årets festival finder du BaggårdTeatrets humoristiske fortolkning af ligestilling i Argumenter imod kvinder. Der er også mulighed for at opleve en vaske ægte klassiker, nemlig Fix & Foxys forestilling Rocky!.

Og så viser prisbelønnede Uppercut Danseteater hele to af deres højintense forestillinger, nemlig Plejer er død – limbo og Benched.

Læs mere om de forestillinger, der indtil videre er offentliggjorte, her.   

Kilde: CPH Stage