Populært lige nu

Her er de otte nominerede skuespillere til Teaterflisen 2024

Nu kan hele landet igen være med til at afgøre, hvilken kendt skuespiller, der i år skal have sin bronzekarikatur støbt ned i en...

Bud på ny scenekunstreform: Seks indsatsområder skal bringe scenekunsten ind i fremtiden 

Dansk Teater fremlagde mandag deres forslag til en eventuelt kommende scenekunstreform, da Scenekunstens Årsmøde løb af stablen i Skuespilhuset under CPH STAGE.  Dansk Teater har...
Annoncespot_imgspot_img

DON GNU laver forestilling i samarbejde med lokale i Gellerup

Oplev et sammensurium af ekstremsport, komedie og kunst, når DON GNU i samarbejde med aktører fra bydelen sætter alt på et bræt den 1.-2. juli på Verdenspladsen i Gellerup.

1. juli kan alle interesserede komme med til verdenspremieren på den udendørs forestilling Human in balance – Gellerup, der er skabt i tæt samarbejde med Gellerups egne lokale kunstnere, organisationer og beboere. 

Midtpunktet er det halv tons tunge gigantiske balancebræt, der står som en tydelig metafor for mellemmenneskelige relationer. Her kan ingen bevæge sig, uden det påvirker andre – men hvis vi omvendt ikke bevæger os, går alt i stå og ingen kommer videre, så hvordan finder vi balancen…? 

LÆS OGSÅ: Beboer – dans fra 16. sal vender bygninger på vrangen

Lokale medvirkende

Projektet er resultatet af DON GNUs ønske om at sætte den kunstneriske proces fri og inddrage publikum i langt højere grad. På scenen står DON GNUs performere derfor sammen med lokale kunstnere, der med ny nerve og intensitet udfordrer det kendte. Scenen har gennem den seneste måned stået i Gellerup, hvor lokale aktører og forbipasserende beboere har været med til at definere den helt særlige ånd, som Gellerup-versionen af den Reumert-nominerede forestilling, Human in balance, får. 

DON GNU laver action teater og dans kombineret i et legende og poetisk mandeunivers. Kompagniet blev etableret i 2010 af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der i fællesskab står for den kunstneriske ledelse. I dag er DON GNU et af landets mest turnerende kompagnier, der udover omfattende turnevirksomhed herhjemme, også har turneret med forestillinger i store dele af verden, bl.a. alle de nordiske lande, Sydkorea, Canada, store dele af Europa samt Cuba.

Human in balance – Gellerup kan opleves gratis 1.-2. juli på Verdenspladsen i Gellerup. Læs mere her.

Seneste

Midler til fejring af revyens 175 år 

Kulturministeriet meddeler i en pressemeddelelse i dag, at et...

Mungo Park søger tre skuespillere til ensemblet 

Ansøgningsfrist: 20. august 2024 kl. 20.00

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Midler til fejring af revyens 175 år 

Kulturministeriet meddeler i en pressemeddelelse i dag, at et...

Mungo Park søger tre skuespillere til ensemblet 

Ansøgningsfrist: 20. august 2024 kl. 20.00

Crossing the Line vil åbne for flere tværkunstneriske samarbejder

Interview med Jeremy M. Thomas-Bøgsted og Rasmus Rhode

Uigennemsigtighed og skævfordeling i støtte til egnsteatre

I kølvandet på uddelingen af ekstra midler til syv...
Annonce
Annonce

Midler til fejring af revyens 175 år 

Kulturministeriet meddeler i en pressemeddelelse i dag, at et bredt flertal i Folketinget har fordelt over 300 mio. kr. til kulturlivet fra de årlige...

Mungo Park søger tre skuespillere til ensemblet 

Ansøgningsfrist: 20. august 2024 kl. 20.00