Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

Her er holdet bag Momentum Vol. 18

Tre nye kunstneriske profiler sætter på hver sin vis deres præg på den kommende sæson på Teater Momentum, hvor de sammen står bag det kunstneriske udtryk for Momentum Vol. 18.

Det bliver dramatiker, instruktør og sangskriver Rebekka Boyding, dramatiker Ingeborg Bjarno Thomsen og kunstnerduoen Gennem Huden bestående af musiker/instruktør Justine Boesen og skuespiller/instruktør Helene Hasseriis Holten, der med hver sit fokus og kunstneriske greb skal udgøre Momentums egenproduktioner i den kommende sæson.

De tre profiler skaber tre forskellige egenproduktioner, der kan opleves på Teater Momentumi sæson 24/25. Du kan læse mere om de tre herunder.

Ingeborg Bjarno Thomsen, Dramatiker og sangskriver. Foto: TEater Momentum
Ingeborg Bjarno Thomsen, Dramatiker og sangskriver. Foto: Teater Momentum

Ingeborg Bjarno Thomsen

Ingeborg Bjarno Thomsen (f. 1995) er dramatiker og sangskriver. Uddannet dramatiker i 2022 fra Den Danske Scenekunstskole. Har siden blandt andet været husdramatiker hos Dramatikkens Hus, instrueret hos Teaterhuset Filuren, skrevet sange til Fredericia Musical Teater og nyligt skrevet to lydvandringer for Teater Katapult. Ingeborg har hang til at fortælle historier med kvinder i højsædet, og/eller som tematisk berør barndommen. For Ingeborg lever dramatikken dér hvor situationen, poesi og humor møder hinanden.

Kunstnerduoen Gennem Huden bestående af Helene Hasseriis Holten og Justine Boesen. Foto: Teater Momentum
Kunstnerduoen Gennem Huden bestående af Helene Hasseriis Holten og Justine Boesen. Foto: Teater Momentum

Gennem Huden

Kunstnerduo bestående af Helene Hasseriis Holten (f. 1997) og Justine Boesen (f. 1995).

Helene Hasseriis Holten er instruktør og skuespiller. Uddannet ved Den Danske Scenekunstskole 2023, har blandt andet medvirket i Et Juleeventyr og Den Stundesløse på Odense Teater, samt i diverse kortfilm og reklamefilm.

Justine Hald Boesen er instruktør, sanger og skuespiller. Justine er en prisvindende musiker med en bachelor fra Syddansk Musikkonservatoriums (SDMK) Folkemusiklinje på akkordeon, samt en kandidat i sang fra samme. Justine studerer desuden til at blive Contemporary Creative Artist hos SDMK (2023-2025).

Rebekka Boyding, dramatiker, instruktør og sanger/sangskriver. Foto: Teater Momentum
Rebekka Boyding, dramatiker, instruktør og sanger/sangskriver. Foto: Teater Momentum

Rebekka Boyding

Rebekka Boyding (f. 1995) er dramatiker, instruktør og sanger/sangskriver. Instruerede forestillingen PIGEDYR på Sort/Hvid, som hun også komponerede musikken til. Har udgivet digte og andre litterære tekster, gået på filmskole, turneret som musiker og er ph.d.-studerende med en afhandling om kunstnerisk viden. Det tværæstetiske spiller derfor altid en gennemgribende rolle i hendes værker, og så elsker hun at udfordre den dominerende holdning.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...

Er kulturjournalistikken blevet for doven?

På Fyn er de store kulturinstitutioner gået sammen med...

Årets Reumert indfører kønsneutrale priser

Fra og med i år vil der ikke længere...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og rum i en verden af mudder, vand, urjordiske norner, fallerede fiskere og entreprenante politikertyper. Den...