Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Kom tæt på instruktørens arbejde i ny ISCENE-podcast

Kom med bag om forestillingerne med ISCENEs nye podcastformat. I Instruktøren har ordet møder værten Alex Hein en aktuel teaterinstruktør, der tager lytteren med ind i arbejdet med deres forestillinger. Vi starter med Thomas Bendixen, som har lavet Møller og Larsen, der stadig spiller på Det Kongelige Teater.

I ISCENEs samtalepodcast handler det om instruktørens arbejde, værker, idéer, magt og ansvar og første møde er med Thomas Bendixen. Han er uddannet skuespiller, men skiftede sidenhen spor og debuterede som instruktør i 2003. I ISCENEs podcast fortæller han om, hvorfor han blev instruktør, hvad der inspirerer ham og hvordan han arbejder med at inspirere skuespillerne.

Annonce

“Vi arbejde med teater af tusind forskellige grunde, og vi skal finde et fælles mål og det er historien, værket, der er større end os og jeg skal få folk til at have lyst til at tage på den rejse,” fortæller Bendixen.

Hør hele podcasten her:

Eller find den på iTunes her

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce