Del

Kom med bag om forestillingerne med ISCENEs nye podcastformat. I Instruktøren har ordet møder værten Alex Hein en aktuel teaterinstruktør, der tager lytteren med ind i arbejdet med deres forestillinger. Vi starter med Thomas Bendixen, som har lavet Møller og Larsen, der stadig spiller på Det Kongelige Teater.

I ISCENEs samtalepodcast handler det om instruktørens arbejde, værker, idéer, magt og ansvar og første møde er med Thomas Bendixen. Han er uddannet skuespiller, men skiftede sidenhen spor og debuterede som instruktør i 2003. I ISCENEs podcast fortæller han om, hvorfor han blev instruktør, hvad der inspirerer ham og hvordan han arbejder med at inspirere skuespillerne.

“Vi arbejde med teater af tusind forskellige grunde, og vi skal finde et fælles mål og det er historien, værket, der er større end os og jeg skal få folk til at have lyst til at tage på den rejse,” fortæller Bendixen.

Hør hele podcasten her:

Eller find den på iTunes her

Podcasten udarbejdes i et samarbejde mellem ISCENE og Alex Hein.

Alex Hein er scenekunstnerisk iværksætter, sufflør og instruktørassistent på Det Kongelige Teater. Derudover er han kunstnerisk leder af Teater Birgitte og filmselskabet BirgitteFilm, projektleder for teaterformidlinginitiativet Take Me To The Theater og fast teater- og kulturlydreporter hos scenekunstpodcasten Den Fjerde Væg og ISCENE. Alex Hein er en af ISCENEs unge stemmer.

Skuespiller Anna Søgaard Frandsen er speaker og foto af Thomas Bendixen er taget af Bjarne Stæhr.