Populært lige nu

Aarhus Teater udskifter fire skuespillere i det faste ensemble

Aarhus Teater ansætter fire unge skuespillere til teatrets ensemble med start fra sæson 2024/25. Samtidig siger teatret farvel til fire af de nuværende ensembleskuespillere,...
Annoncespot_imgspot_img

Den korte Radioavis som nyt sceneshow

Til foråret vender Kirsten Birgit og Rasmus Bruun tilbage til de skrå brædder med et nyt show, der er en live version af Den Korte Radioavis.

Når makkerparret Kirsten Birgit og Rasmus Bruun vender tilbage til scenen, er det med dét, de to gør bedst. Nemlig dagsaktuel, overlegen politisk satire i det nye show Den Korte. Live on Stage 2022.

Annonce

“Det er klart, at vi med showet går benhårdt efter at vælte minimum én minister med vores bidske og samfundskritiske satire; og hvis en af dem kunne være Jeppe Kofod, så er vi glade,” udtaler Rasmus Bruun i pressemeddelelse. Han suppleres af Frederik Cilius:

“Den anden kunne f.eks. være Jesper Petersen, men det har intet at gøre med deres fælles interesse for 15-årige piger. Det er mere for at se, om man kunne få Jesper Petersen til at ændre ansigtsudtryk bare én enkelt gang.”

Traditionelt radioformat

Duoen har allerede haft succes med at omsætte det populære Radio 24/7-satireprogram til et sceneshow med Det Skide Show (2018) og senest Sommeren på Birgitø (2020).

I det nye show Den Korte. Live on Stage 2022 er det især den ætsende aktuelle politiske satire, der er i højsædet. Her vender de to karakterer nemlig tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som vi kender fra radioprogrammet. 

“Dylan havde også sin elektriske og kristne periode, men han vendte tilbage til den folkemusik, som havde gjort ham til Dylan,” siger Rasmus Bruun. “Man kan godt sige, vi er gået i gang med at stemme den akustiske guitar og taget mundharmonikastativet om halsen,” tilføjer Frederik Cilius.

Publikum kan glæde sig til at opleve det velkendte univers på scenen, og et show, der udvikler sig hver dag i takt med nyhedsstrømmen.

Den Korte. Live on Stage 2022 har premiere 25. februar 2022 i København og tager herefter på turne til Odense, Aarhus og Aalborg.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annoncespot_img