Populært lige nu

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...

HamletScenen søger produktionsansvarlig

Ansøgningsfrist: 28. april 2024.
Annoncespot_imgspot_img

Den korte Radioavis som nyt sceneshow

Til foråret vender Kirsten Birgit og Rasmus Bruun tilbage til de skrå brædder med et nyt show, der er en live version af Den Korte Radioavis.

Når makkerparret Kirsten Birgit og Rasmus Bruun vender tilbage til scenen, er det med dét, de to gør bedst. Nemlig dagsaktuel, overlegen politisk satire i det nye show Den Korte. Live on Stage 2022.

“Det er klart, at vi med showet går benhårdt efter at vælte minimum én minister med vores bidske og samfundskritiske satire; og hvis en af dem kunne være Jeppe Kofod, så er vi glade,” udtaler Rasmus Bruun i pressemeddelelse. Han suppleres af Frederik Cilius:

“Den anden kunne f.eks. være Jesper Petersen, men det har intet at gøre med deres fælles interesse for 15-årige piger. Det er mere for at se, om man kunne få Jesper Petersen til at ændre ansigtsudtryk bare én enkelt gang.”

Traditionelt radioformat

Duoen har allerede haft succes med at omsætte det populære Radio 24/7-satireprogram til et sceneshow med Det Skide Show (2018) og senest Sommeren på Birgitø (2020).

I det nye show Den Korte. Live on Stage 2022 er det især den ætsende aktuelle politiske satire, der er i højsædet. Her vender de to karakterer nemlig tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som vi kender fra radioprogrammet. 

“Dylan havde også sin elektriske og kristne periode, men han vendte tilbage til den folkemusik, som havde gjort ham til Dylan,” siger Rasmus Bruun. “Man kan godt sige, vi er gået i gang med at stemme den akustiske guitar og taget mundharmonikastativet om halsen,” tilføjer Frederik Cilius.

Publikum kan glæde sig til at opleve det velkendte univers på scenen, og et show, der udvikler sig hver dag i takt med nyhedsstrømmen.

Den Korte. Live on Stage 2022 har premiere 25. februar 2022 i København og tager herefter på turne til Odense, Aarhus og Aalborg.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Scenekunstens Årsmøde 2024 sætter fokus på fremtidens scenekunst

Mandag den 3. juni afholdes Scenekunstens Årsmøde som en del af programmet for CPH Stage 2024. I år er temaet Scenekunstens fremtid og mødet...