Populært lige nu

Annoncespot_imgspot_img

Charlotte Mors fortsætter som daglig leder af Performing Arts Platform i Aarhus

Bestyrelsen for Performing Arts Platform i Aarhus har besluttet at fortsætte det gode samarbejde med Charlotte Mors som daglig leder af platformen, efter at stillingen har været slået op, og der har været afholdt samtaler med flere kvalificerede kandidater.

”Vi er meget glade for, at Charlotte Mors søgte stillingen. Vi ønsker at fastholde den kontinuitet, som Charlotte repræsenterer ved sit indgående kendskab til det lokale scenekunstmiljø og store netværk både i Aarhus og nationalt,” udtaler bestyrelsesleder Hanne Trap Friis og fortsætter:

Annonce

”Bestyrelsen ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Charlotte, og sammen med hende at udarbejde Performing Arts Platforms strategi for de kommende år – en strategi og et arbejde, der bygger videre på den synlighed og de gode tilbagemeldinger, vi oplever platformen får fra scenekunstmiljøet.” 

Fortsat udvikling

I forbindelse med udvikling af den ny strategi vil bestyrelsen sammen med medarbejderne på platformen sikre indsamling af viden fra miljøet og sammen skabe et fortsat godt fundament. 

Charlotte Mors udtaler:

”Jeg er virkelig glad for, at jeg har fået muligheden for fortsat at bidrage til udviklingen af Performing Arts Platform. Platformen står i dag et rigtigt godt sted med mange spændende udviklingsmuligheder og potentialer, som jeg ser frem til at udforske og udfolde i samarbejde med bestyrelse, medarbejdere – og alle de stærke og kompetente kræfter i byens scenekunstmiljø.”

Om Performing Arts Platform

Institutionens formål er at virke samlende for alle former for scenekunst i Aarhus og initiere udvikling og samarbejde – lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Derudover skal den sikre, at denne kunstart bliver synlig og markant bl.a. via formidling. Endelig skal institutionen give råd og vejledning til kunstnere og grupper i forhold til f.eks. ansøgninger, fundraising, videreuddannelse, afholdelse af arrangementer og etablering af netværk.

Performing Arts Platform er en selvejende institution og blev dannet i 2017 ved sammenlægning af Danseværket og Aarhus Scenekunstcenter, og den har en flerårig driftsaftale med Aarhus Kommune.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annoncespot_img