Populært lige nu

Annoncespot_imgspot_img

Chefproducent til fremtidens teater i Viborg 

Det nuværende White Hole Theater i Viborg er i gang med en større transformation. Vi får nyt navn, ny strategi og skal udvikle nye scenekunstneriske koncepter i krydsfeltet mellem kunst og teknologi. Den prisbelønnede instruktør og dramatiker Christian Lollike er tilknyttet som teatrets kunstneriske kurator. Måske er du vores nye chefproducent? 

Om stillingen

Som chefproducent har du det overordnede ansvar for produktion af 2-4 forestillinger om året, dvs. egne produktioner, samproduktioner, gæstespil og formidlingstiltag. 

Annonce

Du varetager hele forløbet fra de indledende analyser af en forestillings kompetencebehov, budgetlægning, fundraisingstrategi, forslag til eksterne samarbejdspartnere, indgåelse af juridiske aftaler med kunstnerisk hold samt presse- og markedsføringsopgaver. Du er optaget af den samlede publikumsoplevelse, før, under og efter forestillingerne. Du er skarp i en forhandling om et internationalt samarbejde, men du står også klar til det årlige sikkerhedstjek af teknisk udstyr på scenen. 

Vi garanterer alsidighed i opgaverne, der således spænder vidt, og du er selv med i udførelsen af de fleste. Du bliver teatrets daglige kraftcenter og lokale forankring. Derudover planlægger vi at tilknytte de bedst egnede fra forestilling til forestilling. 

Teatret ligger i Viborg. Som chefproducent forventes du at være helt tæt på det producerende team. Sammen med den arbejdende bestyrelsesformand indgår du desuden i opbygning og vedligeholdelse af vores lokale netværk. Jobbet byder også på international rejseaktivitet. 

Kort fortalt søger du for, at forestillinger ud- og afvikles problemfrit – og at publikum altid føler sig velkommen. 
Du overholder budgetter og tidsplaner. 
Du er den samlende koordinator for teatret. 
Du er en favnende vært for vores samarbejdspartnere (sammen med lokal line-producer). 

Du får mulighed for at opbygge et nyt teater med en unik profil i samarbejde med kurator Christian Lollike. Du kommer til at etablere et netværk af lokale, nationale og internationale samarbejdspartnere; nogle i en stærk kunstnerisk forankring, som du forventes at respektere, andre i en teknologisk udfordring, som du forstår og indgår i dialog om løsning af. 

Om teatret

Vi er Danmarks eneste teater, der udelukkende arbejder med scenekunstens syntese med nye teknologier, hvilket bl.a. sker i tæt samarbejde med et uovertruffent, lokalt kunst- og animationsmiljø. 

For os er det en nødvendighed at skabe fremtidens teater med udgangspunkt i de teknologier, der hele tiden er med til at forme, manipulere og konstituere vores virkelighed og virkelighedsopfattelse, både som individer og samfund. Vi lægger os ikke fast på én bestemt teknologi. Vi indgår partnerskaber med dagsordensættende udviklere af de teknologier, vi behandler. Målet er at skabe relevante og nødvendige fortællinger om samtiden. Vi er et teater, hvor nye teknologier skaber helt nye muligheder for begrebet “scene.” 

Viborg er blandt andet hjemsted for The Animation Workshop og Phenomenal Viborg m.fl., som alle arbejder på kryds og tværs af animation, gaming, film, VR og XR, og som vil blive strategisk vigtige samarbejdspartnere for os. 

Om dig

Som du kan se, skal du være et unikum. Have erfaring og samtidig ikke mere, end din faglige nysgerrighed er langt over gennemsnittet. Du er fortrolig med nye teknologier. 

Du skal først og fremmest være en super dygtig analytiker, planlægger og verdensmester i at overholde aftaler og planer.

Dit betydelige talent for at finde de kreative løsninger, der er forudsætningen for praktisk og teknisk produktion, er anerkendt af andre. 

Du er realistisk i budgetlægning og dygtig til at overholde budgetter. Det ønsker vi, at du kan dokumentere. Du har betydelig erfaring med fundraising – også internationalt. 

Ingen skaber alene. For dig er samskabelse vigtig, hvorfor du kan få et meget diverst team til at spille sammen. Også når vi i fællesskab betræder ny jord. 

Om det er ivrige studerende, analytiske forskere, teknologiske nørder eller reflekterende kunstnere mestrer du at kommunikere klart og respektfuldt. Både på dansk og engelsk. I tale og på skrift. Forhandlingstalent er nødvendigt. Du skal fx balancere mellem fair honorering og ansvarlig anvendelse af teatrets midler. 

Meget lidt af din opgaveportefølje vil være forudsigelig. Din lyst til forandring og din indstilling til hele tiden at finde løsninger, hører vi meget gerne om. 

Det, der ikke er med småt

Du skal kunne starte snarest muligt – men ikke nødvendigvis på fuld tid. Det betyder også, at du får mulighed for at løse andre opgaver end hos os. 

Der er ingen deadline for ansøgning. Vi ansætter, når vi har fundet et rigtig godt match. Lønnen forhandles på baggrund af kvalifikationer og erfaring. 

Juridisk refererer du til bestyrelseslederen. Kunstnerisk refererer du til den kunstneriske kurator. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte ansættelsesudvalget:
Christian Lollike, kunstnerisk kurator, christian@enterghost.com 
Charlotte Sahl-Madsen, kommende bestyrelsesleder, mobil 51 50 46 97, charlotte@sahlmadsen.dk 

Vi glæder os til at læse din ansøgning, hvori du beskriver, hvorfor det netop er dig, der skal være vores chefproducent; om dine visioner, forventninger, kvalifikationer og erfaringer.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce