Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

Food for Thought – nyt filosofisk dinner concept

Udviklingsplatformen for Scenekunst lancerer et nyt dinner concept. Første udgave af Food for Thought finder sted i oktober og har temaet Scenekunst og Futurisme.

Food for Thought er et nyt, kurateret, filosofisk dinner concept udviklet af Udviklingsplatformen for Scenekunst, hvor der vil være et oplæg ved en ekspert indenfor et tema, der skal sætte diskussionen i gang.

Scenekunst og futurisme

Til den første Food for Thought: Scenekunst og Futurisme undersøges, hvad fremtidens scenekunst skal og kan være, og hvordan den kan opleves, hvis vi kan tænke i helt nye formater og historier.

Aftenen sættes i gang med et oplæg fra futurist Nicklas Larsen fra Instituttet for Fremtidsforskning. Nicklas Larsen underviser også på Scenekunstskolens kandidatuddannelse på deres nye projekt Imagining the Future – Creating New Stories og har rådgivet flere kulturinstitutioner i fremtidstænkning. 

Håbet er, at gæsterne når aftenen er omme har diskuteret nye skabelsesmetoder, nye kunstneriske udtryk og nye idéer og går hjem med en oplevelse, som kan så nogle fremtidsfrø i scenekunsten. 

Læs mere her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...

Er kulturjournalistikken blevet for doven?

På Fyn er de store kulturinstitutioner gået sammen med...

Årets Reumert indfører kønsneutrale priser

Fra og med i år vil der ikke længere...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og rum i en verden af mudder, vand, urjordiske norner, fallerede fiskere og entreprenante politikertyper. Den...