Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

Kom tæt på instruktørens arbejde i ny ISCENE-podcast

Kom med bag om forestillingerne med ISCENEs nye podcastformat. I Instruktøren har ordet møder værten Alex Hein en aktuel teaterinstruktør, der tager lytteren med ind i arbejdet med deres forestillinger. Vi starter med Thomas Bendixen, som har lavet Møller og Larsen, der stadig spiller på Det Kongelige Teater.

I ISCENEs samtalepodcast handler det om instruktørens arbejde, værker, idéer, magt og ansvar og første møde er med Thomas Bendixen. Han er uddannet skuespiller, men skiftede sidenhen spor og debuterede som instruktør i 2003. I ISCENEs podcast fortæller han om, hvorfor han blev instruktør, hvad der inspirerer ham og hvordan han arbejder med at inspirere skuespillerne.

“Vi arbejde med teater af tusind forskellige grunde, og vi skal finde et fælles mål og det er historien, værket, der er større end os og jeg skal få folk til at have lyst til at tage på den rejse,” fortæller Bendixen.

Hør hele podcasten her:

Eller find den på iTunes her

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...

Er kulturjournalistikken blevet for doven?

På Fyn er de store kulturinstitutioner gået sammen med...

Årets Reumert indfører kønsneutrale priser

Fra og med i år vil der ikke længere...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og rum i en verden af mudder, vand, urjordiske norner, fallerede fiskere og entreprenante politikertyper. Den...