Populært lige nu

Hvad nu, hvis Romeo og Julie ikke døde? Ny forestilling giver svaret

I den kommende uge har Københavns Shakespeare Kompagni verdenspremiere på en fortsættelse af William Shakespeares Romeo og Julie, der udspiller sig i en alternativ...
Annoncespot_imgspot_img

Ice Hot Nordic Dance 2022 er i gang med danske kunstnere på programmet

Otte danske dansere og kompagnier deltager i år på Ice Hot Nordic Dance, som lige nu er i fuld gang i den finske hovedstad Helsinki.

Ice Hot Nordic Dance Platform er en tilbagevendende event, der præsenterer både nye og etablerede navne inden for nordisk samtidsdans og koreografi for professionelle udøvere og branchefolk fra hele verden. 

Annonce

Formålet er at øge internationale turné- og arbejdsmuligheder for nordiske kunstnere og hjælpe med at dele ideer og forbindelser. I år deltager otte danske dansere og kompagnier, heriblandt Mette Ingvartsen, Convoi Exceptionelle og Recoil Performance Group. Sammen med kunstnere fra hele norden præsenterer de værker, som viser, hvad der rører sig netop nu inden for dans og performance i Norden.

På ISCENE følge vi op med et større indblik fra Ice Hot Nordic og fokus på nordisk dans netop nu, når branchen er tilbage fra ferie i august.

Læs mere her.

Seneste

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt...

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

Annonce
Annonce

Vi skal tale håbet op gennem kunsten

SWOP festivalens seminar for professionelle blev i år afholdt under overskriften The Regenerative Power of Art. Med en dyster keynote af Mikkel Krause Frantzen...