Populært lige nu

Sex på scenen med hjælp fra intimcoach

Interview med skuespiller Anne Plauborg

Årets ultimative højdepunkt i TeaterVejle

Det er tid for præsentation af sæsonprogrammer og i Vejle har teaterforeningen TeaterVejle i et par år satset stort på at sende deres trykte...
Annoncespot_imgspot_img

Ice Hot Nordic Dance 2022 er i gang med danske kunstnere på programmet

Otte danske dansere og kompagnier deltager i år på Ice Hot Nordic Dance, som lige nu er i fuld gang i den finske hovedstad Helsinki.

Ice Hot Nordic Dance Platform er en tilbagevendende event, der præsenterer både nye og etablerede navne inden for nordisk samtidsdans og koreografi for professionelle udøvere og branchefolk fra hele verden. 

Formålet er at øge internationale turné- og arbejdsmuligheder for nordiske kunstnere og hjælpe med at dele ideer og forbindelser. I år deltager otte danske dansere og kompagnier, heriblandt Mette Ingvartsen, Convoi Exceptionelle og Recoil Performance Group. Sammen med kunstnere fra hele norden præsenterer de værker, som viser, hvad der rører sig netop nu inden for dans og performance i Norden.

På ISCENE følge vi op med et større indblik fra Ice Hot Nordic og fokus på nordisk dans netop nu, når branchen er tilbage fra ferie i august.

Læs mere her.

Seneste

Nyhedsbrev

Annonce

Udforsk videre

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og...

Er kulturjournalistikken blevet for doven?

På Fyn er de store kulturinstitutioner gået sammen med...

Årets Reumert indfører kønsneutrale priser

Fra og med i år vil der ikke længere...
Annonce
Annonce

★★★★☆☆ Dæmningen – klimateater fra Lammefjordens muld

Mei Oulunds magisk-realistiske Dæmningen snor sig gennem tid og rum i en verden af mudder, vand, urjordiske norner, fallerede fiskere og entreprenante politikertyper. Den...